Zvonurile s-au adeverit! Cyanogen s-a aliat cu Microsoft

Zvonurile s-au adeverit! Cyanogen s-a aliat cu Microsoft

cyanogen s-a aliat cu microsoft

Cyanogen s-a aliat cu Microsoft in a elimina serviciile si aplicatiile Google din Android.

In ultima perioada au fost o serie de zvonuri din diferite surse cum Cyanogen s-a alit cu Microsoft. Compania Cyanogen a primit un flux de capital cu putin timp in urma si se banuiau ca o parte din bani provin de la Microsoft.
Zvonurile s-au dovedit a fi adevarate, o parte din serviciile si aplicatiile Microsft vor fi prezenta pe viitoarele versiuni de Cyanogenmod.
Aplicatiile care sunt incluse in acest pachet ar fi: Bing, Skype, OneDrive, OneNote, Outlook si Microsoft Office.
Parerile sunt impartite in ceea ce priveste alianta Cyanogen cu Microsoft dar un lucru este clar, utilizatorii vor avea de suferit in urma acestui parteneriat. Serviciile si aplicatiile Google functioneaza mult mai bine decat cele Microsoft si nu stiu exact cati la suta din consumatori vor fi multumiti de ele.
Toata aceasta rebeliune din partea Cyanogen nu va aduce un viitor prea stralucit companiei, incep sa uite faptul ca daca nu exista Android-ul ei nu existau. Plus am mai spus asta si ma repet: nu are rost sa modifici ceva atunci cand merge perfect. In plus, toata prostia asta ca Google este o companie „malefica” e o afirmatie hipioata si nu ma obosesc sa o atac pentru ca e banala si puerila.
Voi ce parere aveti de faptul ca Cyanogen s-a aliat cu Microsoft? Eu personal am fost utilizator de Cyanogenmod ani buni dar de cateva luni am trecut pe Omnirom.

 sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani