Zvonurile s-au adeverit! Cyanogen s-a aliat cu Microsoft 31

Zvonurile s-au adeverit! Cyanogen s-a aliat cu Microsoft

cyanogen s-a aliat cu microsoft

Cyanogen s-a aliat cu Microsoft in a elimina serviciile si aplicatiile Google din Android.

In ultima perioada au fost o serie de zvonuri din diferite surse cum Cyanogen s-a alit cu Microsoft. Compania Cyanogen a primit un flux de capital cu putin timp in urma si se banuiau ca o parte din bani provin de la Microsoft.
Zvonurile s-au dovedit a fi adevarate, o parte din serviciile si aplicatiile Microsft vor fi prezenta pe viitoarele versiuni de Cyanogenmod.
Aplicatiile care sunt incluse in acest pachet ar fi: Bing, Skype, OneDrive, OneNote, Outlook si Microsoft Office.
Parerile sunt impartite in ceea ce priveste alianta Cyanogen cu Microsoft dar un lucru este clar, utilizatorii vor avea de suferit in urma acestui parteneriat. Serviciile si aplicatiile Google functioneaza mult mai bine decat cele Microsoft si nu stiu exact cati la suta din consumatori vor fi multumiti de ele.
Toata aceasta rebeliune din partea Cyanogen nu va aduce un viitor prea stralucit companiei, incep sa uite faptul ca daca nu exista Android-ul ei nu existau. Plus am mai spus asta si ma repet: nu are rost sa modifici ceva atunci cand merge perfect. In plus, toata prostia asta ca Google este o companie „malefica” e o afirmatie hipioata si nu ma obosesc sa o atac pentru ca e banala si puerila.
Voi ce parere aveti de faptul ca Cyanogen s-a aliat cu Microsoft? Eu personal am fost utilizator de Cyanogenmod ani buni dar de cateva luni am trecut pe Omnirom.

 sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles