Conferinta Google I/O va avea loc pe 28-29 Mai 31

Conferinta Google I/O va avea loc pe 28-29 Mai

Conferinta Google I/O

Conferinta Google I/O este unul din cele mai anticipate evenimente tech din anul 2015

Google I/O este conferinta anuala dedicata dezvoltatorilor si entuziastilor. In cadrul acestui eveniment Google isi prezinta inovatia si tehnologia care urmeaza sa o lanseze in cursul anului .
Acesta este unul dintre cele mai populare evenimente tech din 2015 si face orice pasionat de tehnologie (in special comunitatea open source si fanii Google) sa chicoteasca de bucurie, bine, la figurat. 😀
Anul trecut la conferinta Google I/O ne-a fost prezentat Android Wear, Android Auto si Android pentru IOT, in 2015 accentul pare sa se puna pe Material Design insa nu avem un program bine stabilit.
Momentan pe pagina evenimentului este doar data si timpul in care se va desfasura si o aplicatie care te lasa sa creezi muzica. Deci probabil sa ne asteptam la o unealta dedicata producatorilor care va functiona in Chrome?
Tot ce este posibil, insa consider ca accentul se va pune pe Chrome OS si integrarea acestuia cu intreg ecosistemul Android.
Dar pana ce nu va aparea programul exact pot doar sa speculez, nimeni nu stie exact intentiile Google pentru anul 2015.
Conferinta Google I/O va avea loc pe 28-29 Mai in SanFrancisco si va incepe la ora 7:00 PM ora Romaniei.
Pentru mai multe detalii legate de eveniment gasiti aici.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles