Aplicatii si jocuri GRATIS in valoare de 430lei 31

Aplicatii si jocuri GRATIS in valoare de 430lei

aplicatii si jocuri gratis

Aplicatii si jocuri GRATIS in valoare de 430lei. Cale catre succes sau incercare disperata de a atrage public?

Amazon deja ne-a obisnuit cu pachetele de aplicatii si jocuri gratis. Din luna in luna (aproape) ofera o serie de aplicatii si jocuri gratis pentru utilizatorii Amazon App Store si in fiecare zi o aplicatie/joc cu plata este oferit gratuit prin intermediul magazinului online.
Din punctul meu de vedere pare ca o incercare disperata sa atraga public asupra serviciului lor. Cat o fi de eficienta metoda? numai ei stiu, insa de ce sa nu le descarci daca sunt moca? Nu ai nimic de pierdut. In plus procedeul prin care intri in posesia lor este destul de simplu si rapid. Recomandarea mea este ca atunci cand iti faci contul sa-l inregistrezi pe America pentru a evita unele conflicte.
Ce trebuie sa faci: fa un cont(cum ti-am explicat mai sus) si descarca aplicatia, cam asta este tot.
O parte din jocurile si aplicatiile din oferta curenta sunt: Plants vs. Zombies , Runtastic PRO , Osmos HDPudding Monsters .
Pentru a vedea lista completa vizitati ACEST link.
Insa grabestete! Oferta este pe o perioada limitata de timp.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles