One Plus Two va fi lansat in toamna acestui an 31

One Plus Two va fi lansat in toamna acestui an

One Plus Two va fi lansat

Succesorul lui One Plus One denumit One Plus Two va fi lansat in toamna

One Plus este unul dintre putinii producatori ce ofera un telefon performant la un pret decent. Modelul ce l-a adoptat compania a fost cel lansat initial de Google cu gama Nexus, insa cum modele Nexus s-au scumpit One Plus One este o alternativa viabila.
Singurul inconvenient major atunci cand vine vorba de One Plus One este achizitionarea modelului. In primele luni dupa lansare intrai destul de greu in posesia telefonului, aveai nevoie de o invitatie si cu invitatia respectiva puteai face achizitia. Nu mai spun ca in Romania a ajuns cu o oarecare intarziere si stock-ul era limitat.
Dar asta nu i-a descurajat pe consumatori. Cunoscatorii modelului doreau sa-l cumpere indiferent ca perioada de asteptare era putin mai mare, pretul de 300 $ ( 1240 lei ) a fost principalul punct de vanzare, telefonul concurand la performanta cu Galaxy S5 si HTC One M8 care costau aproape dublu.
Insa de acum trebuia sa ne asteptam la urmatorul model numit One Plus Two. Dupa cum este de asteptat viitorul One Plus va fi mai peformant si isi va mentine pretul . Compania este in continua expansiune si doreste sa-si mareasca capacitatea de productie impreuna cu piata de desfacere a modelului si in momentul de fata este in cautare de investitori. CEO-ul One Plus Peter Lau, a comunicat presei ca One Plus Two va fi lansat undeva in toamna acestui an.
Sunt tare intrigat de ce va aduce nou compania in modelul One Plus Two pe langa un procesor mai bun, display mai bun si poate eventual o camera superioara.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani