Termeni de utilizare pagina web GeekChronicles.ro

Actualizat in data de 19 Februarie 2024

GeekChronicles este o revista digitala cu si despre tehnologie menita sa prezinte informatii si stiri interesante dintr-o sfera larga de nise.

Scopul efectiv al revistei este de a informa, educa si a permite schimbul construictiv de idei intre cititori.

In momentul de fata revista este in continuare administrata individual pe partea de continut, retele de socializare si forum.

In toate articolele, recenziile sau advertorialele se pune accent pe acuratetea informatiilor (chiar daca este posibil ca uneori sursa sa prezinte informatii care nu sunt confirmate cum ar fi leak-uri) si acest lucru nu se va schimba niciodata.

Toate informatiile regasite in interiorul acestui blog sunt cat se poate de adevarate si au o sursa citata de unde sunt preluate datele.

Stirile false (care nu intra in categoria de leak sau zvon), stirile menite sa dezinformeze sau sa afecteze direct imaginea unei persoane fizice sau entitati juridice nu sunt obiectul acestei reviste si nu vor fi pe viitorul.

1.Responsabilitatile cititorului
Sa isi exercite liber opiniile cu vedere la articolele publicate in revista atat timp cat se foloseste un limbaj decent si sunt concretizate idei care aduc valoarea comunitatii.
Sa nu incurajeze sau sa distribuie continut protejat de copyright. Nu este incurajata si tolerata distributia de materiale piratate si sunt respectate temeinic drepturile de autor. In cazul in care sesizati o abatene ne puteti contacta 24/7 la adresa de email contact@geekchronicles.ro
Sa utilizeze datele reale de inregistrare pe forum, in sectiunea de magazin si blog (nume, adresa de email, telefon, adresa fizica – pentru scopuri de livrare si facturare)
Sa nu transmita sau sa distribuite informatii nesolicitate pe email, retele de socializare sau un sectiunea de comentarii (adware, spam, virusi sau orice cod de computer care poate afecta libertatile si drepturile unui individ sau grup)
Sa nu faca remarci, comentarii sexuale sau obscene
Sa nu intreprinda tactitici de hartuire, defaimare, ura rasiala
Sa nu incalce legi locale, internationale distribuind materiale la sectiunea de comentarii, forum sau paginile de social media Geek Chronicles
2.Materiale publicate de utilizatori
Toate datele publicate de catre terte persoane pe GeekChronicles la sectiunea de comentarii sau in sectiunea de forum GeekChronicles, nu sunt in proprietatea GeekChronicles.

Proprietatea este strict a celui care a publicat datele pe forum sau in sectiunea de comentarii GeekChronicles.

Datele sunt orice forma de material digital ce poate fi publicat in sectiunea de forum sau in sectiunea de comentarii. Mai precis: texte, imagini, clipuri video, inregistrari audio, grafica, taguri sau orice alt material digital.

Nu sunt tolerate materialele ce:

afecteaza imaginea unei companii, persoane fizice sau grup.
materialele ce sunt supuse unor legi de copyright
materiale pornografice sau indicente
conversatii si nu numai, care sunt menite sa instige
materiale care sunt menite sa dezinformeze
materiale ce aduc atac direct la persoane cu dizabilitati
Fiind un mediu pentru explorare si cunoastere, atat partea de Forum si sectiunea de comentarii este deschisa pentru toate persoanele fizice sau juridice care doresc sa contribuie cu ceva concret, care aduce valoare.

Toate materialele publicate digitale in sectiunea de comentarii si Forum sunt in proprietatea si raspunderea directa a celui care le publica, insa autorul isi ofera acordul ca GeekChronicles sa modifice, adapteze, sa traduca materalele digitale sau sa plaseze reclame relevante in cadrul materialelor digitale.

Materialele care nu respecta termenii de utilizare si publicare pot fi sterse fara notificare si in anumite situatii accesul calui care le-a publicat, poate fi restrictionat catre pagina web geekchronicles.ro si pagina de forum.geekchronicles.ro

3.Copyright si Trademark
Pe geekchronicles.ro si forum.geekchronicles.ro sunt respectate toate legile internationale si nationale de Copyright si Trademark. Astfel dorim pe cat este posibil sa ne asiguram ca atat pe blog sau forum nu sunt impartasite materiale ce pot viola proprietatea intelectuala.

Astfel in cazul in care sesizat ceva in neregula sau dreptul dumneavoastra intelectual a fost violat va rugam sa ne contactati la adresa de email: contact@geekchronicles.ro.

Emailul trebuie sa contina:

semnatura dvs. fizica sau electronica
mentionarea clara si explicita a materialului care va incalca dreptul intelectual
unde a fost sesizat respectivul material
datele dvs. de contact
4.Incetare utilizare platforma fara notificare
Dreptul de a accesa blogul sau forumul poate revocat fara notificare, odata ce nu au fost indeplinite conditiile de utilizare mentionate mai sus.

Geekchronicles.ro isi rezerva dreptul deplin de a controla accesul la blog sau forum in cazul incare un utilizator sau grup de utilizatori exercita actiuni ce nu sunt in folosul comunitatii sau al platformei.

Mai mult decat atat Geekchronicles.ro isi rezerva dreptul de a nu furniza utilizatorului caruia i-a fost restrictionat accesul la blog sau forum, materialele publicate. Cu discrietie totala va fi analizat comportamentul suspect si nu vor fi divulgate informatiile cercetarii catre utilizatorul blocat.

In cazuri exceptionale, daca comportamentul utilizatorului este unul rau intentionat, ce violeaza legi nationale sau internationale de o gravitate sporita, dreptul este rezervat de Geekchronicles.ro pentru a contacta organele locale ale legii.

5.Link-uri externe
In cadrul articolelor sau a forumului se pot regasi link-uri catre servicii, produse, pagini web, bloguri ce sunt externe geekchronicles.ro

Aceste link-uri sunt plasate doar pentru convenienta dumneavoastra, nu promovam sau recomandam neaparat produsele, serviciile, materialele regasite pe aceste site-uri.

Chiar daca o buna parte din link-urile externe sunt filtrate, dand click pe ele va asumati un risc propriu si va sfatuim sa va folositi de un nivel rezonabil de prudenta in divulgarea de informatii personale.

Geekchronicles.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele digitale regasite pe link-urile externe.

7.Uz comercial si restrictii
Nu aveti dreptul sa utilizati, distribuiti in scop comercial materialele disponibile pe blog sau forum.

In cazul in care doriti sa preluati un subiect de pe blog sau forum puteti face acest lucru atat timp cat aduceti propria amprenta asupra lui si nu are scop comercial.

8.Advertising
Geekchronicles.ro accepta advertoriale sau banere platite pentru a aparea pe pagina blogului.

Advertorialele sau banerele trebuie sa fie neaparat in gama de interes a blogului si nu sunt acceptate cererile pentru: studiouri de videochat, case de amanet, jocuri de noroc, cazinouri.

Advertorialele si banerele sunt constranse de urmatoarele criterii ce ne asigura ca oferim cea mai buna experienta de utilizare pentru cititor:

text scris clar si concis fara diacritice
banere optimizate pentru web in format .JPG sau .PNG cu o rezolutie de 728×90 PX sau 300×250 PX
link-uri cu certificat SSL si autoritate buna in Google, Alexa
Geekchronicles.ro isi rezerva dreptul sa intervina asupra textului din advertorial sau in metoda de compresie/rezolutia banerelor grafice.

Pentru a expedia o oferta catre GeekChronicles va rog sa utilizati sectiunea de contact.

Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani