Viitorul iPhone nu va mai avea buton de home?

Viitorul iPhone nu va mai avea buton de home?

iphone 6 geek chronicles

Viitorul iPhone nu va mai avea buton de home? Insa cu ce va fi inlocuit?

Dupa parerea mea butonul de HOME la un telefon mobil cred ca este cea mai apasata tasta. Din multitudinea de butoane disponibile pe un telefonul HOME-ul este cel mai des utilizat.
In ceea ce priveste navigarea, sistemul de operare Android are si alte butoane fizice de navigare implementate in sistem (asta depinde de la telefon la telefon) in timp ce iPhone-ul dispune de unul singur.
Si conform unor zvonuri in viitorul apropiat posibil sa dispara si acesta, oarecum.
Apple ar avea in plan eliminarea butonului fizic de home si integrarea lui in ecran. Iar ca experienta sa fie completa, compania doreste sa introduca acelasi sistem tactil ca pe noile trackpad-uri de la MAC (un motoras ce vibreaza oferind senzatia de click mecanic).
Acum nu stim exact ce au de gand cei din Cupertino. Ori scapa de butonul home definitiv si integreaza o functie pentru butonul de HOME direct in ecran sau pur si simplu inlocuiesc butonul mecanic cu unul similar trackpad-ului MAC, nu stiu.
Ce sunt eu curios e cum vor implementa functia de scanare a amprentei direct in ecran (bine, in conditiile in care ar elimina butonul de home).
Se pare ca trebuie sa asteptam pana vor aparea mai multe informatii pe internet.

sursa

 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani