Image default
Stiri Stiri telefoane

Viitorul iPhone nu va mai avea buton de home?

iphone 6 geek chronicles

Viitorul iPhone nu va mai avea buton de home? Insa cu ce va fi inlocuit?

Dupa parerea mea butonul de HOME la un telefon mobil cred ca este cea mai apasata tasta. Din multitudinea de butoane disponibile pe un telefonul HOME-ul este cel mai des utilizat.
In ceea ce priveste navigarea, sistemul de operare Android are si alte butoane fizice de navigare implementate in sistem (asta depinde de la telefon la telefon) in timp ce iPhone-ul dispune de unul singur.
Si conform unor zvonuri in viitorul apropiat posibil sa dispara si acesta, oarecum.
Apple ar avea in plan eliminarea butonului fizic de home si integrarea lui in ecran. Iar ca experienta sa fie completa, compania doreste sa introduca acelasi sistem tactil ca pe noile trackpad-uri de la MAC (un motoras ce vibreaza oferind senzatia de click mecanic).
Acum nu stim exact ce au de gand cei din Cupertino. Ori scapa de butonul home definitiv si integreaza o functie pentru butonul de HOME direct in ecran sau pur si simplu inlocuiesc butonul mecanic cu unul similar trackpad-ului MAC, nu stiu.
Ce sunt eu curios e cum vor implementa functia de scanare a amprentei direct in ecran (bine, in conditiile in care ar elimina butonul de home).
Se pare ca trebuie sa asteptam pana vor aparea mai multe informatii pe internet.

sursa

 

Articole inrudite

O animatie arata fiecare explozie nucleara de pe Terra din 1945 pana in 1998

Dan Mutu

Conditiile de lucru din fabricile Apple sunt inumane (VIDEO)

Dan Mutu

Video cu iPhone 7C: sa fie un viitor model cu ecran de 4”?

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate