[adinserter block="3"]
[adinserter block="3"]
LG G4 va avea un ecran putin curbat 55

LG G4 va avea un ecran putin curbat

LG G4 va avea un ecran putin curbat 56

LG G4 va avea un ecran putin curbat

Prima oara cand a aparut aceasta stire credeam ca telefonul va semana cu LG G Flex 2 in ceea ce priveste ecranul.
Daca LG recurgea la o strategie de genul ar fi facut un intreg terci din gama lor de telefoane (nu mai stiai care si cum este).
Insa zvonurile s-au doverit a fi partial adevarate (asta daca sursa in cauza este credibila).
LG G4 va avea un ecran putin curbat, unghiul este mai redus ca cel al lui G Flex 2 .
Specificatiile lui LG G4 se stiau in mare parte,  eram oarecum constienti de ceea ce urmeaza sa lanseze compania  insa Businesskorea a mai aruncat detaliul ecranului curbat pe teancul de informatiile ce le aveam deja.
Curbura lui LG G4 se presupune a fi de 3000mm in timp ce a lui LG G Flex 2 este de 700mm, o diferenta destul de semnificativa.
Aceasta curbura este menita sa faca dispozitivul mai comod atunci cand este tinut la ureche plus este si un factor care captiveaza atentia, desi nu stiu exact ca va fi de sesizabil.
Momentan informatia treabuie tratata ca zvon pana la proba contrarie. Daca tot ce am aflat pana in momentul de fata se dovedeste a fi adevarat LG G4 o sa fie un telefon care va tine piept destul de bine competitiei si aici vorbesc de Galaxy S6, S6 edge si HTC One M9.
Sunt curios ce ne va prezenta LG la conferinta de presa.

sursa

 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles