Android 5.1 Lollipop pentru Moto X prima generatie 31

Android 5.1 Lollipop pentru Moto X prima generatie

Android 5.1 Lollipop pentru Moto X prima generatie 32

Android 5.1 Lollipop pentru Moto X prima generatie. Update-ul este de test.

Prima generatie de Moto X a fost lansat in urma cu 2 ani de zile. Ce este unic la acest model e Moto Maker care iti permite sa-ti personalizezi telefonul dupa bunul plac. Era ceva la care competitia nu s-a gandit si i-a asigurat un loc lui Moto X ca unul din cele mai bune vandute telefoane la momentul lansarii.
Telefonul a primit doua update-uri majore Android 4.3 si Android 4.4  iar acum Motorola lanseaza Android 5.1 Lollipop pentru Moto X prima prima generatie.
Android 5.0 pentru Moto X prima generatie a fost trimis in forma OTA in urma cu o luna dupa ce compania a facut cateva teste cu sistemul de operare insa Google imediat a lansat Android 5.1 care avea sa repare o serie de wakelocks si probleme de stabilitate.
In urma cu cateva ore o parte din utilizatorii de Moto X prima generatie din au raportat ca au promit update la Android 5.1 Lollipop, doar utilizatorii modelului din Brazilia au primit Android 5.1. Update-ul este unul de tip test care este calculat strategic de Motorola in privinta dispozitivelor pe care ajunge, asta inseamna ca in cel mai scurt timp va trebui sa isi faca aparitia si versiunea finala a OS-ului.
Android 5.1 Lollipop pentru Moto X prima prima generatie repara majoritatea bug-urilor ce le avea versiunea precedenta, Setarile Rapide primesc un redesign si notificarile se controleaza mai usor.
In zilele ce urmeaza poti verifica daca ai update-uri la sistem. 😀

sursa

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani