Galaxy S6 si S6 edge placate cu aur de 24k la comanda

Galaxy S6 si S6 edge placate cu aur de 24k la comanda

Galaxy S6 si S6 edge placate cu aur de 24k

Galaxy S6 si S6 edge placate cu aur de 24k la comanda. Aceiasi companie vinde si iPhone-uri din aur.

In ultimii ani a devenit un trend sa ai un telefon ce este construit din materiale exclusiviste. De la producatori ca Vertu ce au in portofoliu telefoane de mii te euro (insa sunt telefoane conventionale) sau Lamborghini cu telefonul lor smart sunt cate optiuni valabile numai ca acestea sunt telefoane proprietare acestor companii si poate nu vrei asta. Dar acuma ai posibilitatea sa sa-ti plachezi cu aur telefonul tau Galaxy.
iPhone-ul 6 este unul dintre telefoanele ce a primit tratamentul cu aur de 24k de la compania Karalux dar a venit si randul celor de la Samsung.
Cum Galaxy S6 si Galaxy S6 edge are metal doar pe margini si in jurul camerei doar acestea sunt partile ce sunt platate cu aur in rest telefonul ramane in mare parte acelasi.
Galaxy S6 si S6 edge placate cu aur de 24k
Galaxy S6 si S6 edge placate cu aur de 24k
Pe langa tratamentul in sine telefonul o sa vina cu o cutie ce pare sa aiba in interior catifea in rest nu are nimic in plus adaugat.
Un reprezentat al companiei a mentionat ca intreg procesul de aplicare a aurului de 24k pe Galaxy S6 si Galaxy S6 edge dureaza undeva la 3 ore (asta nu include si dezasamblarea telefonului).
Aplicarea se face in 10 stadii iar la finalizarea acestora partile aurite sunt suflate cu un nano material ce este menit sa protejeze exfolierea aurului sau deteriorarea lui.
Pretul placatii cu aur pentru Galaxy S6 si Galaxy S6 edge este de 1668 lei (nu include si pretul telefonului).
Mai multe informatii gasiti AICI.

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani