LG G4 probabil sa fie lansat in Aprilie 31

LG G4 probabil sa fie lansat in Aprilie

LG G4 probabil sa fie lansat in Aprilie 32
Foto: phonesreview.co.uk

LG G4 este viitorul cap de serie al companiei. Telefonul urmeaza sa fie lansat undeva in luna Aprilie conform noilor zvonuri de la surse din interiorul LG.
Initial se considera ca va fi anuntat la MWC 2015 dar cum nu apareau leak-uri sau alte informatii concrete referitoare la dispozitiv probabilitatea era din ce in ce mai mare ca LG G4 sa fie prezentat la o alta data.
Daca telefonul este lansat in Aprilie asta vine cu doua mari avantaje:

  1. O sa confere o portita de timp in care consumatorii sa achizitioneze noul LG G Flex 2.
  2. Cum MWC 2015 este in Martie si acolo vor fi prezente foarte multe corporatii din telecom unde o sa anunte multiple dispozitive. LG apare cu telefonul exact cand nu o sa mai fie zeci de stiri despre dispozitivele competitorilor in online, TV si in presa scrisa, in acest fel toata atentia este acum asupra LG G4.

LG vrea sa abordeze problema diferit, asta este un lucru bun. Daca capul de serie era prezent la MWC 2015 risca sa fie „ingropat” in multitutinea de noi gadgeturi. Cum presa va prelua telefoanele noi aparute imediat dupa MWC si vor posta recenziile acestora pana la sfarsitul lunii martie, LG G4 va fi starul lunii Aprilie.
Eu personal sunt curios cu ce va veni nou LG G4. Ce este asa de special la el incat LG a considerat ca ar fi bine sa programeze lansarea la o alta data? Asta va trebui sa aflam pe parcurs. 😀
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani