[adinserter block="3"]
[adinserter block="3"]
Acesta sa fie oare? imagini cu LG G4 55

Acesta sa fie oare? imagini cu LG G4

imagini cu lg g4

Acestea sa fie imagini cu LG G4? Speculatiile circula cum ca modelul ar fi o varianta Note

Saptamanile trecute circulau zvonuri si chiar aparusera imagini cu LG G4 care era curbat. Eu nu am dat crezare acestora deoarece nu era o miscare logica pe care o facea compania cu designul dispozitivului care primeste cea mai multa atentie din partea presei atunci cand este lansat. Daca telefonul nu primeste publicitate buna si recenzii pozitive vanzarile pot scadea (cazul Samsung).
Nu era plauzibil ca imediat dupa lansarea LG G Flex 2 care care cu o forma e ecranului curbata sa lanseze varful de gama cu aceiasi linie de design. Nu ar mai exista segmentare si in felul asta faci un mare terci din imaginea produselor.
In fine, insa in urma cu putin timp si-au facut aparitia online cateva imagini cu LG G4, teoretic?
Nu stiu momentan ce sa cred, arata ca un telefon din seria G care ar fi cap de serie insa are si stylus in partea de sus. Probabil ca succesorul lui LG G3 sa includa si stylus insa sursa mentioneaza ca modelul in cauza este LG G4 Note.
Eu consider ca este mai plauzibil sa fie un dispozitiv de buget, asta datorita procesorului Snapdragon 615 care este posibil sa il aiba telefonul, nu cred consider ca imaginile sunt cu LG G4.
In momentul de fata fac doar presupuneri, nu stim nici macar credibilitatea acestor imagini cu LG G4 (ghilimele la denumire) plus ca nici sursa nu pare 100% de incredere.
Mai jos aveti o galerie cu imagini ca sa va puteti face o idee despre ce este vorba.
[ReflexGallery id=’23’]

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles