Acesta sa fie oare? imagini cu LG G4

imagini cu lg g4

Acestea sa fie imagini cu LG G4? Speculatiile circula cum ca modelul ar fi o varianta Note

Saptamanile trecute circulau zvonuri si chiar aparusera imagini cu LG G4 care era curbat. Eu nu am dat crezare acestora deoarece nu era o miscare logica pe care o facea compania cu designul dispozitivului care primeste cea mai multa atentie din partea presei atunci cand este lansat. Daca telefonul nu primeste publicitate buna si recenzii pozitive vanzarile pot scadea (cazul Samsung).
Nu era plauzibil ca imediat dupa lansarea LG G Flex 2 care care cu o forma e ecranului curbata sa lanseze varful de gama cu aceiasi linie de design. Nu ar mai exista segmentare si in felul asta faci un mare terci din imaginea produselor.
In fine, insa in urma cu putin timp si-au facut aparitia online cateva imagini cu LG G4, teoretic?
Nu stiu momentan ce sa cred, arata ca un telefon din seria G care ar fi cap de serie insa are si stylus in partea de sus. Probabil ca succesorul lui LG G3 sa includa si stylus insa sursa mentioneaza ca modelul in cauza este LG G4 Note.
Eu consider ca este mai plauzibil sa fie un dispozitiv de buget, asta datorita procesorului Snapdragon 615 care este posibil sa il aiba telefonul, nu cred consider ca imaginile sunt cu LG G4.
In momentul de fata fac doar presupuneri, nu stim nici macar credibilitatea acestor imagini cu LG G4 (ghilimele la denumire) plus ca nici sursa nu pare 100% de incredere.
Mai jos aveti o galerie cu imagini ca sa va puteti face o idee despre ce este vorba.
[ReflexGallery id=’23’]

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani