wireless charger

Incarcator wireless iPhone 8 si iPhone X intre 20 lei si 80 lei

Incarcator wireless iPhone

Incarcator wireless iPhone 8 si iPhone X intre 20 lei si 80 lei

Incarcatoarele wireless nu putem spune ca sunt neaparat ceva nou. Acestea exista de ceva ani buni, insa in ultima perioada au inceput sa creasca in popularitate datorita cresterii ratei de adoptie a standardului de incarcare Qi.
In momentul de fata sune cateva zeci de telefoane ce suporta standardul de incarcare wireless Qi, printre care si iPhone 8 si respectiv iPhone X.
Oferta de incarcatoare wireless pentru iPhone 8 si iPhone X este vasta dupa cum era de asteptat, de asta in acest articol am facut o selectie special pentru voi.
Am ales mai multe modele de incarcatoare wireless, depinde acum de calitatea lor si automat cat de mult doriti sa cheltuiti pe unul.

Incarcator Wireless iPhone Qi plastic in forma de picatura

Pret: 20 lei
 
Incarcator wireless iPhone 8 si iPhone X intre 20 lei si 80 lei 31
 
 
Incarcatorul are un imput de 1A si 5V (desi recomandat ar fi 1.5A si 5V) si output de 5V 1A. Este construit din plastic si suprafata in jurul bobinei este siliconata ca sa fixeze telefonul bine.
?Cumpara de aici
 
 
 
 
 
 

Incarcator Wireless iPhone POWERQI FC80

Pret: 32 lei
Incarcator wireless iPhone 8 si iPhone X intre 20 lei si 80 lei 32
 
 
Daca vrei un incarcator o idee mai performant ca sa-ti incarce telefonul rapid,FC80 ar putea alternativa cea mai convenabila. Pentru nici 40 de lei acesta suporta incarcare wireless rapid de 9V. In cazul in care bagi un incarcator de 9V Quick Charge sau unul de 2A 5V incarcarea ar trebui sa fie cu 30-40% mai rapida conparativa cu un incarcator de 1A 5V.
? Cumpara de aici
 
 
 

YoLike A8 10W

Pret: 57 lei
Incarcator wireless iPhone 8 si iPhone X intre 20 lei si 80 lei 33
 
 
Vrei un incarcator wireless pentru iPhone 8 sau 10 cu un aspect mai minimalist? Sa intre cumva in fundalul camerei tale camuflat ca o piesa de mobilier?
Acest YoLike este perfect in cazul acesta! Incarcatorul are si incarcare rapida sa-ti umple bateria cat ai zice peste si ca bonus arata ca o bucata de lemn cioplita.
Cumpara de aici
 
 

Nillkin Magic Disc Generatia a 3-a

Pret: 80 lei
 
Incarcator wireless iPhone 8 si iPhone X intre 20 lei si 80 lei 34
 
 
Pe la 80 de lei avem un Nillkin ce este construit din aluminiu si imitatie piele, avand un design extrem de elegant in comparatie cu restul produselor din acest articol.
Incarcatorul are 10W si se ilumineaza in jurul discului metalic de la baza atunci cand pui telefonul la incarcat pe el.
Cumpara de aici
 
 
 
 
Cam asta ar fi lista de incarcatoare wireless pentru iPhone, insa daca mai descopar modele interesante si la preturi accesibile nu am sa ezit sa vi le recomand.
Deci puteti sa salvati acest link! ?

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani