Google Pixel 2 va fi lansat pe data de 4 Octombrie

google pixel 2

Google Pixel 2 va fi lansat pe data de 4 Octombrie

google pixel 2

Google Pixel 2 va fi lansat pe data de 4 Octombrie si ne putem astepta la ceva deosebit din partea companiei?

Google a facut furori initial cand a lansat prima gama de dispozitive Nexus. Telefoanele aveau Android stock si un pret destul de modest in comparatie cu ce era pe piata in momentul respectiv.
Insa compania era gata sa faca anumite schimbari in ceea ce priveste gama de dispozitive mobile. O schimbare ce avea sa influenteze imaginea pentru totdeauna a telefoanelor mobile lansate de companie.
Asa s-a lansat gama Pixel, o alternativa premium a dispozitivelor Nexus. Si acum suntem aproape de lansarea noului dispozitiv numit Google Pixel 2.
Google a trimis invitatiile presei pentru data de 4 August 2017, evenimentul va fi difuzat live pe Youtube si in cadrul lui o sa vedem noul Google Pixel 2 si Google Pixel XL 2.
Din speculatiile initiale cel mai sigur o sa avem dea face cu un Snapdragon 835, in jur de 4GB de RAM pe modelul Pixel 2 si 6GB RAM pe modelul Pixel XL 2. Camerele modelelor posibil sa primeasca un upgrade dar probabilitatea sa fie ceva major e cumva mica. Acelasi lucru se poate spune despre aspectul exterior al modelelor si dimensiunile bateriilor. Memoria interna posibil sa inceapa de la 64GB si cel mai sigur nu o sa vedem card MicroSD.
O alta posibilitate reala ar fi lansarea unui update la aplicatia de VR Daydream sau chiar sa vedem o implementare nativa in noile dispozitive Pixel 2.
Cat despre pretul lui Pixel 2 si Pixel XL 2 cel mai sigur o sa fie exact ca cel de anul trecut. Nu stiu daca Google il va creste, nu ar fi deloc inteligent sa faca asta mai ales acum cand competitia a devenit din ce in ce mai acerba.

Momentan nu putem decat sa speculam, neavand informatii concrete referitoare la dispozitive. Insa daca lansarea este programata, cel mai probabil o sa vedem in perioada urmatoare cateva leaks cu carcasa telefoanelor sau chiar si telefoanele functionale.
 
sursa
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani