Gamepad telefon: 5 modele performante și ieftine 31

Gamepad telefon: 5 modele performante și ieftine

Telefoanele mobile smart sunt dispozitive primordiale de gaming pentru o bună parte din noi.

Datorită gamei foarte variate de jocuri și hardware-ului din ce în ce mai potent, mulți consumatori optează la un telefon smart performant pentru a se bucura de sesiuni de gaming alături de prieteni sau necunoscuți.

Nu e nimic nou în asta, nu este nimic special. Însă ce este special, dacă este să spunem așa, e prezența pe piața a diverselor accesorii pentru gaming-ul pe telefonul mobil.

Gamepad pentru telefonul mobil este o extensie ce te ajută să controlezi caracterul în joc

De aproximativ 2-3 ani în coace, au început să apară o sumedenie de joystick-uri pentru telefoane mobile smart.

Practic sunt niște accesorii ce vin conectate la telefon și vă permit să jucați anumite jocuri (nu toate jocurile suportă joystick) fără să atingeți butoanele de control de pe ecran.

Însă fiind oferta așa variată, care sunt cele mai bune joystick-uri pentru telefon ce le puteți cumpăra?

În acest articol am să vă enumăr câteva modele ce joystick-uri pentru telefon ce zic eu că sunt cele mai indicate pentru o bună parte din jocurile ce le regăsiți în Play Store.

gamepad telefon

Gamepad telefon Mocute

preț 100 lei

Controllerul pentru telefon de la Mocute este compact, ușor și se aseamănă destul de mult cu un controller de consolă. De asta cred că face apel la o bună parte din gamerii ce folosesc telefonul smart ca dispozitiv principal de entertainment.

Maneta are un adaptor mascat pe mijloc ce permite să fixați un telefon mobil de până la 6.5”. Adaptorul arată ca o clemă și vă atașează telefonul smart direct de tabletă.

Se încarcă în doar 2 ore și funcționează până la 40 ore, este compatibil cu dispozitivele cu Android, iOS chiar și Windows iar conectarea la telefon se realizează prin Bluetooth 3.0

gamepad telefon

Gamepad telefon mobil D8

preț 90 lei

Joystick-ul D8 este tot unul cu design modular din lista noastră. Specificațiile acestuia sunt destul de similare cu precedentul, însă este conceput special pentru dispozitive mobile fiind adaptat direct în jurul display-ului telefonului tău mobil.

Joystick-ul se atașează direct pe telefon și îți permite să ai ecranul exact în zona mâinilor, astfel poți folosi butoanele manetei dar în același timp să apeși și ecranul de este nevoie.

Ai un grip solid, este comod de utilizat pe termen mediu și lung iar bateria ține cam 40 ore.

gamepad telefon

Gamepad telefon BSP-D3

preț 77 lei

Calitatea materialelor utilizate în construcția manetei este foarte bună, este compact și vă permite să îl utilizați și cu tablete mai mici.

Maneta Ipeda poate fi utilizată cu dispozitive cu Android, iOS și chiar Windows, se încarcă în câteva ore și vă permite o autonomie de gaming de până la 10 ore.

Are un design ergonomic și se aseamănă și aceasta cu o manetă de consolă, făcând experiența în joc foarte familiară cu cea de pe consolă.

Gamepad telefon: 5 modele performante și ieftine 32

Gamepad telefon BSP-D3

preț 77 lei

Vilcorn este un gamepad inovator pentru telefoane care transformă experiența de jocuri mobile într-o aventură captivantă. Echipat cu două motoare de vibrație, oferă o senzație captivantă și imersivă în timpul jocului, amplificând fiecare moment și adăugând o dimensiune tactilă și realistă la experiența de gaming. Tehnologia Bluetooth 5.2 și conexiunea WiFi 2.4 asigură o conectivitate rapidă și stabilă între dispozitiv și telefon, eliminând întârzierile și permitând o reacție imediată în timpul jocului.

Cu un design ergonomic și butoane tactile, Vilcorn oferă control precis și confortabil, facilitând mișcările complexe și acțiunile rapide în jocuri. Dispunând de o baterie durabilă și o construcție solidă, acest gamepad este ideal pentru sesiuni îndelungate de jocuri mobile fără a compromite performanța sau confortul utilizatorului.

Gamepad telefon: 5 modele performante și ieftine 33

Gamepad telefon Mocute 054

preț 89 lei

Mocute 054 redefinește experiența de gaming pe telefon cu o combinație perfectă între performanță și comoditate. Cu o baterie litiu integrată ce oferă 40 de ore de autonomie, acest gamepad este ideal pentru sesiuni lungi de jocuri fără întreruperi. Suportul integrat pentru telefon în carcasă asigură o fixare stabilă și confortabilă a dispozitivului tău mobil, permitându-ți să te concentrezi complet pe acțiunea din jocuri.

Designul ergonomic al Mocute 054 oferă butoane precise și o ergonomie plăcută, facilitând controlul precis și rapid al jocurilor tale preferate. Cu conectivitate Bluetooth stabilă și o gamă largă de compatibilitate cu jocuri, acest gamepad devine un accesoriu esențial pentru pasionații de gaming mobil, aducând o experiență captivantă și fără efort în palma ta.

Găsiți pe internet mai multe manete, însă acestea cred eu că sunt cele mai bune în ceea ce privește calitatea și prețul.

Mai mult decât atât au recenzii destul de multe pe site-urile de retail din China, acum nu vă puteți imagina că acest aspect vă garantează utilitatea în aplicația dumneavoastră dar e un punct de plecare.

Voi ce manetă utilizați pentru gaming-ul pe telefon? Lăsați un comentariu mai jos.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani