Imagini oficiale cu LG G4 au fost publicate online 31

Imagini oficiale cu LG G4 au fost publicate online

Imagini oficiale cu LG G4

Imagini oficiale cu LG G4 au fost publicate pe internet! Telefonul are un design premium (GALERIE FOTO)

LG G4 va fi varful de serie al companiei . Acesta va concura direct cu dispozitive ca Sony Xperia Z4, Galaxy S6 si Htc One M9.
Informatiile referitoare la dispozitiv au fost numeroase. Am vazut primele imagini si posibile specificatii ce le are telefonul.
Insa in urma cu putin timp si-au  facut aparitia pe internet ce se presupun a fi imagini oficiale cu G4 si date mai concrete referitoare la componentele interne (cel putin pentru o parte din ele). Diferenta cu aceasta scurgere de informatii este ca veridicitatea este destul de ridicata si dupa parerea mea acesta va fi viitorul cap de serie LG.
LG G4 ar avea un ecran de 5,5” 1440 x 2560 px, camera este de 13 MP sau 16 MP F 1/8, cea frontala de 8 MP. Cand vine vorba de procesor sursa mentioneaza ca un Snapdragon 808 cu 6 nuclee se afla in interiorul telefonului impreuna cu o baterie detasabila de 3000 mAh. Ca sistem de operare LG G4 ar veni cu Android 4.4.2 in loc de Lollipop, insa nu cred.
Telefonul are capacul din spate din piele sau cel putin imita pielea la fel ca invitatia ce a primit-o presa la evenimentul de pe data de 28 Aprilie 2015 si husa cu gemulet cicrular va fi prezenta si pe modelul de anula acesta.
Va trebui sa asteptat conferinta de presa a companiei sa vedem care din informatiile adunate pana in momentul de fata sunt confirmate si ce strategie are planuita compania LG pentru anul 2015 in asa fel sa ramana relevanti pe piata telefoanelor smart.
 
[ReflexGallery id=’27’]

sursa

 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani