Primele 4 episoade din Game of Thrones au aparut pe torrent 31

Primele 4 episoade din Game of Thrones au aparut pe torrent

4 episoade din Game of Thrones

Primele 4 episoade din Game of Thrones sezonul 5 au aparut pe torrent.

Internetul, un loc unde gasesti 90% din informatiile pe care le cauti. Pe langa asta internetul faciliteaza distrugerea barierelor de comunicare sau in cazul nostru faciliteaza aparitia primelor 4 episoade din Game of Thrones sezonul 5 inainte de lansarea lor oficiala, magic! nu? 😀
Inainte de premiera primului episod din Game of Thrones din sezonul 5 au circulat pe internet cateva fisiere ce se presupuneau a fi primele 4 episoade din popularul serial.
Persoanele ce au sesizat episoadele in cauza credeau ca sun virusi sau pur si simplu foldere goale.
Insa cand le-au descarcat au aflat spre surprinderea lor ca sunt episoadele din serial. Calitatea lor nu este HD insa daca nu mai ai rabdare sa apara pe HBO teoretic ai putea sa le vezi acum.
HBO avea planuita lansarea cu luni inainte. Acestia vroiau sa ofere putina atentie programului de streaming HBO Now si sa faca premiera popularului serial acolo dar asta se intampla atunci cand dai din casa cui nu trebuie.
Game of Thrones este unul din cele mai piratate seriale din ultimul an si nu stiu de ce am eu o presimtire ca va ramane asa o buna perioada de timp.

sursa

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles