Primele 4 episoade din Game of Thrones au aparut pe torrent

Primele 4 episoade din Game of Thrones au aparut pe torrent

4 episoade din Game of Thrones

Primele 4 episoade din Game of Thrones sezonul 5 au aparut pe torrent.

Internetul, un loc unde gasesti 90% din informatiile pe care le cauti. Pe langa asta internetul faciliteaza distrugerea barierelor de comunicare sau in cazul nostru faciliteaza aparitia primelor 4 episoade din Game of Thrones sezonul 5 inainte de lansarea lor oficiala, magic! nu? 😀
Inainte de premiera primului episod din Game of Thrones din sezonul 5 au circulat pe internet cateva fisiere ce se presupuneau a fi primele 4 episoade din popularul serial.
Persoanele ce au sesizat episoadele in cauza credeau ca sun virusi sau pur si simplu foldere goale.
Insa cand le-au descarcat au aflat spre surprinderea lor ca sunt episoadele din serial. Calitatea lor nu este HD insa daca nu mai ai rabdare sa apara pe HBO teoretic ai putea sa le vezi acum.
HBO avea planuita lansarea cu luni inainte. Acestia vroiau sa ofere putina atentie programului de streaming HBO Now si sa faca premiera popularului serial acolo dar asta se intampla atunci cand dai din casa cui nu trebuie.
Game of Thrones este unul din cele mai piratate seriale din ultimul an si nu stiu de ce am eu o presimtire ca va ramane asa o buna perioada de timp.

sursa

 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani