HTC One M9 a fost lansat, arata extrem de bine 31

HTC One M9 a fost lansat, arata extrem de bine

htc one m9 a fost lansat

HTC One M9 a fost lansat in cadrul MWC 2015 din Barcelona

Luand in considerare cursul firesc al lucrurilor, in fiecare an la MWC din Barcelona majoritatea producatorilor de gadgeturi isi anunta tehnologiile prezente si viitoare.
Companii ca Sony, Samsung, HTC, LG, Lenovo plus multi anii se intalnesc sub acelasi acoperis la unul din cele mai mari targuri de tehnogie din lume.
HTC fiind una din gigantii prezenti la eveniment, trebuia sa ne atraga atentia cu ceva nou si imbunatatit.
Este vorba despre HTC One M9, noul cap de serie al Taiwanezilor.
HTC One M9 are un design similar cu predecesor numai ca este imbunatatit si finisat cu o atentie la detalii incredibila.
Noul model are acelasi sasiu din metal insa marginile sunt mai rotunjite oferind o sensatie mai placuta atunci cand este tinut in mana.
Tot marginile sau rama daca preferati, are o alta nuanta sau culoare fata de carcasa telefonului oferind contrast si o nota de bun gust.

HTC One M9 a fost lansat
Foto: Gsmarena

Specificatii HTC One M9

Componentele telefonului sunt: display de 5” 1080p cu tehnologia Super LCD3, un procesor Snapdragon 810 64 biti cu 8 nuclee din care 4 Cortex-A57 cores la 2.0GHz si 4 Cortex-A53 la 1.5GHz, 3GB de RAM, 32GB memorie interna cu posibilitate de a adauga un card MicroSD, suport LTE Cat6 sau Cat9 asta in functie de regiune, GPS cu GLONASS, Bluetooth 4.1.
Camera lui HTC One M9 este una Toshiba de 20MP F/2.2 fara stabilizare, are dual flash cu lentila senzorului  confenctionata din Safir, asta confera protectie la zgarieturi. Camera principala este capabila sa captureze imagini in format RAW si filmeaza 4K.
HTC a optat in acest an pentru o camera cu rezolutie mai mare pentru cea principala, insa camera Ultra Pixel unde este? Ei bine, aceasta a fost mutata in fata, acolo unde trebuia sa-i fie pozitia de la inceput.
Camera frontala Ultra Pixel de pe HTC One M9 si-a pastrat rezolutia de 4MP insa nu are auto-focus.

HTC One M9 a fost lansat
Foto: Gsmarena

Insa ce baterie este in smartphone? Toate aceste componente nu functioneaza cu energie solara, nu? Nu avem inca tehnologia necasara ce sa functioneze cu energie soalara dar poate in 5-10 ani o sa vedem si asta 😀 .
Bateria lui HTC One M9 este una de 2840mAh, nu este nici mica dar nici mare, din punctul meu de vedere e perfecta pentru un telefon cu o asemenea configuratie. In conditii normale de utilizare ar trebui sa tina si 2 zile. Smartphone-ul tehnologia Quick Charge, insa incarcatorul nu este inclus in pachet.
In materie de software, telefonul vin cu SENSE 7 si Android 5.0. Noul sistem de operare in combinatie cu interfata personalizata HTC ofera un design minimalistic si o performanta remarcabila, asta din spusele HTC.
Telefonul va fi disponibil in 3 culori si va avea un pret aproximativ de 2600lei. Vei putea achizitiona telefonul din luna martie conform HTC.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani