Xperia Z4 apare intr-o noua randare impreuna cu husa 31

Xperia Z4 apare intr-o noua randare impreuna cu husa

Xperia Z4 apare intr-o noua randare

Xperia Z4 apare intr-o noua randare impreuna cu o husa.

In materie de scurgeri de informatii Sony Xperia Z4 a avut parte de cateva, telefonul a fost in atentia presei in ultimile saptamani destul de mult. De la imagini pana la hardware au fost multiple articole facute pe temele acestea.
Iar acum, dupa cum sugereaza titlul avem o alta randare cu modelul, deja parca s-a dus din entuziasm, nu?
La fel ca imaginile precedente si anticiparile personale Xperia Z4 are un design identic cu modelele Z2 si Z3, eu sincer nu prea vad diferentele, trebuie sa stau sa ma uit foarte atent in asa fel sa sesizez ceva schimbat. (nu vad sincer). Despre husa nici nu am sa vorbesc, e o husa.
Nu stiu exact daca aceasta este o metoda eficienta de abordare a design-ului noului cap de serie, dar cine sunt eu? Nu sunt nici designer si nici expert in tendintele ce se urmeaza pe piata telefoanelor mobile insa pot spune destul de detasat ca Sony are echipa ce se ocupa de proiectare plecata in vacanta si au zis ca e mai bine daca merg pe principiul copy/paste, ca dor ce! Consumatorul cumpara modelul, are Snapdragon 810! De ce sa cumperi un Xperia Z3 care va fi mai ieftin la lansarea lui Z4 cand poti sa dai mai mult pentru acelasi telefon?
Penibil, dar cine stie, posibil sa ma insel si Xperia Z4 sa se bucure de un succes rasunator.
Acum am sa va intreb pe voi, care din telefoanele de mai jos este Xperia Z4? Sa vad daca ghiciti. Lasati raspunsurile in comentariile de mai jos.
Xperia Z4 apare intr-o noua randare

sursa

 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles