Xperia Z4 apare intr-o noua randare impreuna cu husa

Xperia Z4 apare intr-o noua randare impreuna cu husa

Xperia Z4 apare intr-o noua randare

Xperia Z4 apare intr-o noua randare impreuna cu o husa.

In materie de scurgeri de informatii Sony Xperia Z4 a avut parte de cateva, telefonul a fost in atentia presei in ultimile saptamani destul de mult. De la imagini pana la hardware au fost multiple articole facute pe temele acestea.
Iar acum, dupa cum sugereaza titlul avem o alta randare cu modelul, deja parca s-a dus din entuziasm, nu?
La fel ca imaginile precedente si anticiparile personale Xperia Z4 are un design identic cu modelele Z2 si Z3, eu sincer nu prea vad diferentele, trebuie sa stau sa ma uit foarte atent in asa fel sa sesizez ceva schimbat. (nu vad sincer). Despre husa nici nu am sa vorbesc, e o husa.
Nu stiu exact daca aceasta este o metoda eficienta de abordare a design-ului noului cap de serie, dar cine sunt eu? Nu sunt nici designer si nici expert in tendintele ce se urmeaza pe piata telefoanelor mobile insa pot spune destul de detasat ca Sony are echipa ce se ocupa de proiectare plecata in vacanta si au zis ca e mai bine daca merg pe principiul copy/paste, ca dor ce! Consumatorul cumpara modelul, are Snapdragon 810! De ce sa cumperi un Xperia Z3 care va fi mai ieftin la lansarea lui Z4 cand poti sa dai mai mult pentru acelasi telefon?
Penibil, dar cine stie, posibil sa ma insel si Xperia Z4 sa se bucure de un succes rasunator.
Acum am sa va intreb pe voi, care din telefoanele de mai jos este Xperia Z4? Sa vad daca ghiciti. Lasati raspunsurile in comentariile de mai jos.
Xperia Z4 apare intr-o noua randare

sursa

 
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani