Huawei Nexus: Viitorul telefon Google va fi produs de Huawei? 31

Huawei Nexus: Viitorul telefon Google va fi produs de Huawei?

Huawei Nexus Viitorul telefon Google

Huawei Nexus: Viitorul telefon Google sa fie produs de Huawei?

Gama dispozitivelor Nexus este extrem de populara printre geeks si nu numai. Acestea ofera cea mai pura experienta a sistemului de operare Android.
Pana in momentaul de fata Google a colaborat la telefoanele/tabeletele Nexus numai cu firme populare in Vest, ca LG, Asus sau Samsung.
Insa conform unor zvonuri de ultima ora viitorul telefon Nexus va fi produs de Huawei. Acest lucru nu este oficial insa conform Gsmarena acest zvon a fost confirmat pe reteaua de microblogging Weibo de catre Kevin Yang care este directorul pe China la cercetare in cadrul iSupply. iSupply fiind una din cele mai mari companii de statistica pentru dispozitive mobile.
Deci se pare ca ar trebui sa ne asteptam la un Nexus produs de Huawei in 2015. Acest lucru ar inseamna ca viitorul Nexus va coasta tot 300$ fara contract? Cel mai probabil.
Huawei Nexus este doar unul din cele doua dispozitive lansate de Google, va mai fi un model Nexus ce va fi facut in parteneriat cu LG costand putin mai mult.(zvonul este mult mai putin probabil)
Acum nu stim nimic sigur, acestea sunt doar zvonuri, insa exista o posibilitate sa fie credibile.
Probabil ca la Google I/O o sa ne prezinte Google ce planuri are cu gama Nexus.

 sursa  via

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani