Image default
Stiri Stiri telefoane

Huawei Nexus: Viitorul telefon Google va fi produs de Huawei?

Huawei Nexus Viitorul telefon Google

Huawei Nexus: Viitorul telefon Google sa fie produs de Huawei?

Gama dispozitivelor Nexus este extrem de populara printre geeks si nu numai. Acestea ofera cea mai pura experienta a sistemului de operare Android.
Pana in momentaul de fata Google a colaborat la telefoanele/tabeletele Nexus numai cu firme populare in Vest, ca LG, Asus sau Samsung.
Insa conform unor zvonuri de ultima ora viitorul telefon Nexus va fi produs de Huawei. Acest lucru nu este oficial insa conform Gsmarena acest zvon a fost confirmat pe reteaua de microblogging Weibo de catre Kevin Yang care este directorul pe China la cercetare in cadrul iSupply. iSupply fiind una din cele mai mari companii de statistica pentru dispozitive mobile.
Deci se pare ca ar trebui sa ne asteptam la un Nexus produs de Huawei in 2015. Acest lucru ar inseamna ca viitorul Nexus va coasta tot 300$ fara contract? Cel mai probabil.
Huawei Nexus este doar unul din cele doua dispozitive lansate de Google, va mai fi un model Nexus ce va fi facut in parteneriat cu LG costand putin mai mult.(zvonul este mult mai putin probabil)
Acum nu stim nimic sigur, acestea sunt doar zvonuri, insa exista o posibilitate sa fie credibile.
Probabil ca la Google I/O o sa ne prezinte Google ce planuri are cu gama Nexus.

 sursa  via

Articole inrudite

S.T.EYE: prezervativul ce-si schimba culoarea cand detecteaza o boala transmisibila sexual

Dan Mutu

Noul Einstein sa fie ea? Sabrina Pasterski incearca sa inteleaga universul

Dan Mutu

HTC 10 apare in imagini. Modelul este un refresh

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate