Android 5.0.2 pentru Nexus 7 2012 31

Android 5.0.2 pentru Nexus 7 2012

android 5.0.2 nexus 7 2012 geek chronicles
Android 5.0 este destul de recent aparut pentru Nexus 7 modelul din 2012 WIFI. Ca orice versiune noua a unui sistem de operare este perfect normal sa apara unele probleme. Asa a aparut android 5.0.1 care adresa o parte din defecte. Nexusul 7 nu a primit update la aceasta varianta plus ca modelul cu GSM a tabletei inca nu a primit 5.0 .
Insa astazi total pe neasteptate a fost publicata online o imagine din fabrica pentru Nexus 7 WIFI care face update direct la versiunea de android 5.0.2.
Nu se scrie exact ce este reparat in aceasta versiune, se presupune ca sunt aplicate niste fixuri la nivel de sistem si compatibilitate cu niste aplicatii dar pana nu apare un log de la Google sunt doar speculatii.
Insa daca vreti sa puneti imaginea pe tableta trebuia sa luati in considerare faptul ca este posibil ca aceasta sa reseteze complet tableta. Dar daca sunteti ca mine si nu aveti rabdare puteti face un backup la tot ce aveti mai important si sa faceti flash. Puteti sa raportati experienta dumneavoasta cu update-ul aici sau pe pagina de facebook a site-ului.
Imaginea o puteti descarca direct de pe siteul Google cu imagini pentru dispozitivele Nexus AICI
Nu stii cum sa pui imaginea pe tableta Nexus 7 WIFI? CLICK AICI

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani