Acasă Stiri Noul Nvidia Shield vrea sa puna stapanire pe livingul tau

Noul Nvidia Shield vrea sa puna stapanire pe livingul tau

de către Dan Mutu

Noul Nvidia Shield vrea sa puna stapanire pe livingul tau 139
Nvidia a lasat prima versiune Shield in 2013 sub forma Nvidia Shield Portable. Acesta dorea sa fie propria ta mini consola de gameing care o puteai lua oriunde. Realitatea este ca a reusit, a reusit sa se integreze perfect intre PC, consola si smartphone, asta pentru cei care sunt gameri desigur.
In 2014 a venit versiunea sub forma de tableta a Nvidia Shied, la care puteai conecta o maneta sa ai o experienta mai buna si mai interactiva.
Iar acum in 2015 Nvidia Shied ajunge in living room-ul tau, sub forma unui sistem de entertaiment.
Acesta va functiona cu sistemul de operare Android TV, ca multe alte sisteme de entertaiment insa cutia Nvidia are ceva diferit, acest lucru o face unica.
Ai posibilitatea sa te joci pe aceasta mini consola/sistem de entertaiment Android jocuri care la gasesti pe PC sau consola cu ajutorul Nvidia Grid. Nvidia Grid a fost introdus odata cu tableta Shied insa gama de jocuri disponibile era restransa, acum se pare ca sunt cateva titluri din care poti alege. Si odata cu noul hardware jocurile vor fi mai detaliate si lag-ul va fi redus.
Noul sistem Nvidia va avea ca procesor un Tegra X1, cu o placa video Maxwell de 256 nuclee, 3GB de RAM, 16GB momorie interna cu suport pentru card,WIFI 802.11ac 2×2 MIMO, Bluetooth 4.1, port HDMI, mini USB 2, doua porturi USB 3 tip A², port gigabit LAN si receptor infrarosu. Practic acestea sunt specificatiile unui telefon performant care este menit sa fie permanent conectat la televizor sau monitor.

Noul Nvidia Shield vrea sa puna stapanire pe livingul tau 140

Sistemul Nvidia Grid.


 
 
Noul Nvidia Shield va costa undeva la 800 de lei si va veni cu o maneta si o telecomanda cu microfon pentru a controla consola. Disponibilitatea acesteia va fi incepand din luna Mai.

sursa

Posibil să te interesez

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. de către acest site web.

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani