Google Now are cateva functii noi pe Android 5.0 31

Google Now are cateva functii noi pe Android 5.0

google now are functii noi

Aplicatia Google Now are functii noi implementate pe Android 5.0 si update-ul nu se opreste aici.

Google Now este asistentul tau personal daca ai un telefon cu Android 4.1 sau mai nou. Acesta preia comenzile tale vocale si afiseaza pe ecran raspunsurile impreuna cu explicatia audio daca este cazul.
Daca ai un dispozitiv cu ultima versiune a sistemului de operare Android si daca esti genul de persoana care foloseste asistentul ar trebui sa stii ca acum Google Now are functii noi implementate.
Google Now impreuna cu Android L acum poate opri/porni WIFI-ul, Bluetooth-ul sau Flash-ul. Momentan au fost implementate doar aceste functii urmand ca pe viitor sa aiba acces si la setari sau actiuni mai complexe.
Google Now devine cu timpul din ce in ce mai elaborat iar previziunea mea este ca in cativa ani va ajunge un asistent personal in adevaratul sens al cuvantului, cu care poti avea dialoguri complexe si sa-ti ofere raspunsuri cu adevarat personalizate la intrebari.
Update-ul la aplicatia este acum pe Magazinul Play.
Singurul impediment al aplicatiei Google Now este ca recunoaste doar cateva limbi dar pe viitorul o sa suporte si romana.
Daca tehnologia isi urmeaza cursul in maxim 20 de ani o sa avem propriul robotel Google care ne ajuta prin casa 😀 .

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani