Samsung Z1 primul telefon cu Tizen

samsung Z1

Samsung Z1 este lansat in India la un pret avantajos

Tizen este sistemul de operare care a fost dezvoltat de Samsung impreuna cu Intel.
Acest SO are cateva lucruri in comun cu androidul: nucleu care este derivat din Linux, aspectul si faptul ca e Open Source.
Fiind open source este un avantaj, daca vreau sa modific ceva la functionalitate/design nu ma opreste nimeni.
In urma cu cateva saptamani am avut parte de niste zvonuri cum Samsung ar pregati un nou telefon spre lansare. Acesta s-a dovedit a fi adevarat, Samsung tocmai a lansat modelul Z1.
Samsung Z1 este un telefon de buget redus, costand in jur de 350 lei, acesta a fost lansat in India momentan datorita pietei de desfacere abundente cand vine vorba de telefoane de buget.
Telefonul are specificatii modeste, asta este de asteptat. Samsung Z1 are un procesor dual-core de 1.2GHZ, 768mb RAM, ecran de 4” WVGA, camera de 3.1MP principala si una VGA secundara si o baterie de 1500mAh. Conectivitatea este cea obisnuita: bluetooth 4.1, WIFI b/g/n, USB 2.0 si GPS.
Desi specificatiile Samsung Z1 nu sunt deloc interesante Samsung sustine ca telefonul este cursiv datorita sistemului de operare. Momentan nu putem confirma asta, pana ce acesta nu va intra pe mainile blogerilor.
Stiati ca exista un iPhone din aur?
sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani