Image default
Stiri Stiri software

Update la Windows 10 de pe o copie Windows pirata

 Windows 10 de pe o copie Windows pirata

Update la Windows 10 de pe o copie Windows pirata doar pentru Asia

Microsoft vrea sa-si schimbe perceptia in ceea ce priveste pirateria. Insa cum vrea sa faca acest lucru? Sa updateze si o parte din Windows-urile care au un key piratat la Windows 10 gratuit. Insa exista un dezavantaj aici pentru unele persoane.
Compania a luat in considerare si numarul de copii Windows piratate care sunt in China si vade pe acesti utilizatori ca potentiali clienti. Oferind o copie oficiala Windows si celor care nu sunt activati din China le imbunatateste experienta cu sistemul de operare. O strategie intr-o oarecare masura logica.
Cel putin asta a dat de inteles Terry Myerson celor de la cotidianul Reuters . Terry este presedintele executiv al Micsosoft. Insa exista o posibilitatea ca Windows 10 sa fie disponibil si pentru copiile cracked dinafara Asiei, acum doar presupun.
In Asia nivelul pirateriei este mult mai ridicat ca in Europa sau America, consumatorii sunt mai reticenti in achizitionarea de software-uri. Daca acest update este gratuit pentru primul an este posibil ca la finalul perioadei sa cumpere sistemul de operare? Probabil, acum depinde si cat va costa.
Cine stie? Va trebui sa asteptam lansarea oficiala a sistemului de operare .
Windows 10 va fi disponibil pentru descarcat in vara acestui an.
 
 

Articole inrudite

ZTE Blade S6 Plus este disponibil global si are un pret modest

Dan Mutu

Program de curatare PC ce il recomand si voua sa-l incercati

Dan Mutu

Carcasa lui Galaxy S6 apare in mai multe imagini

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate