Curand o sa poti trimite bani prietenilor cu Facebook Messenger

Curand o sa poti trimite bani prietenilor cu Facebook Messenger

trimite bani prietenilor cu Facebook Messenger

Trimite bani prietenilor cu Facebook Messenger. Insa momentan va fi disponibil doar in SUA 🙁

Facebook Messenger este aplicatia ce ne-a fortat Facebook sa o instalam pe telefoanele noastre in asa fel sa putem comunica cu prietenii.
La inceput lumea a fost putin revoltata pentru ca Facebook Messenger mergea cam greu, numai eu stiu de cate ori mi se bloca telefonul, insa cu tipul compania a reusit sa repare din probleme si sa aduca functii noi acesteia.
Dar se pare ca gigantul vrea sa isi largeasca orizontul de functii a Facebook Messenger pe mobil atat de mult incat intr-o versiune viitoare vor implementa posibilitatea ca sa faci plati cu aplicatia.
Adica vei putea transfera prietenilor bani cu ajutorul Messenger fara costuri suplimentare.
Tot ce trebuie sa faci este sa iti adaugi o carte de credit in aplicatie dupa cand vrei sa transferi bani unui prieten dai click pe iconita cu $ sa introduci valoarea si sa-i trimiti, asa de simplu! Banii se transfera instant dupa ce destinatarul accepta plata si ajung in cont in 1-3 zile lucratoare.
Momentan bancile ce suporta transferuri sunt doar din America insa exista o posibilitate destul de mare ca pana la sfarsitul acestui an acesta sa fie disponibil si in Romania.
Platformele ce suporta serviciul de transfer sunt: Desktop, Android si iOS. Nu stiu o data exacta cand va fi implementat, compania a mentionat ca in cateva luni.
Ai probleme cu bateria telefonului tau? Click aici.

 

 sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani