Curand o sa poti trimite bani prietenilor cu Facebook Messenger 31

Curand o sa poti trimite bani prietenilor cu Facebook Messenger

trimite bani prietenilor cu Facebook Messenger

Trimite bani prietenilor cu Facebook Messenger. Insa momentan va fi disponibil doar in SUA 🙁

Facebook Messenger este aplicatia ce ne-a fortat Facebook sa o instalam pe telefoanele noastre in asa fel sa putem comunica cu prietenii.
La inceput lumea a fost putin revoltata pentru ca Facebook Messenger mergea cam greu, numai eu stiu de cate ori mi se bloca telefonul, insa cu tipul compania a reusit sa repare din probleme si sa aduca functii noi acesteia.
Dar se pare ca gigantul vrea sa isi largeasca orizontul de functii a Facebook Messenger pe mobil atat de mult incat intr-o versiune viitoare vor implementa posibilitatea ca sa faci plati cu aplicatia.
Adica vei putea transfera prietenilor bani cu ajutorul Messenger fara costuri suplimentare.
Tot ce trebuie sa faci este sa iti adaugi o carte de credit in aplicatie dupa cand vrei sa transferi bani unui prieten dai click pe iconita cu $ sa introduci valoarea si sa-i trimiti, asa de simplu! Banii se transfera instant dupa ce destinatarul accepta plata si ajung in cont in 1-3 zile lucratoare.
Momentan bancile ce suporta transferuri sunt doar din America insa exista o posibilitate destul de mare ca pana la sfarsitul acestui an acesta sa fie disponibil si in Romania.
Platformele ce suporta serviciul de transfer sunt: Desktop, Android si iOS. Nu stiu o data exacta cand va fi implementat, compania a mentionat ca in cateva luni.
Ai probleme cu bateria telefonului tau? Click aici.

 

 sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani