Android Wear 4.4 are in cod implementat suport pentru iPhone 31

Android Wear 4.4 are in cod implementat suport pentru iPhone

Android Wear 4.4 are in cod implementat suport pentru iPhone 32
Foto: google

 
Android Wear este raspunsul celor de la Google pentru Pebble si Apple Watch.
Sistemul de operare este unul extrem de versatil si ecosistemul de aplicatii e in continua expansiune.
Acest sistem de operare pentru ceasurile smart functioneaza numai impreuna cu un telefon cu Android, daca ai un iPhone sau Windows Phone nu ai noroc.
Insa in urma cu cateva saptamani un developer ne-a aratat ca este posibil sa conectezi un ceas smart Google la un iPhone. Acum se pare ca gigantul a luat in considerare acest lucru si lucreaza in a implementa compatibilitatea cu device-urile Apple in versiunile viitoarea ale OS-ului.
MohammadAG acelasi dezvoltator care a reusit sa sincronizeze cele doua sisteme de operare a scormonit prin codul sursa Android Wear si a gasit linii de acod pentru implementarea pe iOS.
Versiunea in cauza este 4.4, adicea cea curenta, in viitorul update nu a inspectat codul.
Desi daca este sa consideram ce oportunitate majora ar fi asta pentru Google sa subclaseze Apple Watch chiar pe propria platforma nu m-ar mira ca Android Wear 5.0 sa suporte si iOS.
Locul unde o sa aflam concret daca suportul pentru iOS va fi o realitate este le coferinta Google I/O din acest an.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles