Acum poti instala Windows 10 pe Lumia

windows 10 pe lumia
Windows 10 se preconizeaza a fi un update destul de substantial pentru Microsoft, poate unul din cele mai extensive.
Dar sistemul de operare va fi disponibil pe mobil si PC undeva prin vara anului 2015. Insa multi dintre noi nu avem rabdarea ca o virtute asa ca Microsoft a pus la dispozitie o varianta de test pentru a incerca noul Windows.
Nu este perfect, logic! Are probleme de stabilitate, posibil sa se mai blocheze PC-ul, sa se restarteze si asa mai departe dar ai Windows 10 pe el ! Compania nici nu recomanda folosirea sistemului de operare ca OS principal datorita problemelor de stabilitate care urmeaza sa fie rezolvate pana in vara.
Ok, avem Windows 10 pe PC dar pe telefoane? EI bine acum poti instala Windows 10 pe Lumia, nu pe toate modelele, doar o parte din ele. Mai exact, daca ai un Lumia 630, Lumia 635, Lumia 636, Lumia 638, Lumia 730, sau Lumia 830 poti descarca versiunea de test a OS-ului.
Ca sa va apara update-ul la Windows 10 trebuie sa va inregistrati AICI ca developer. Dupa update-ul o sa va apara pe telefon.
Trebuie sa luati la cunostinta faptul ca nu este o versiune 100% stabila, deci probabil sa faca unele probleme, dar sunt sigur ca nu aveti cum sa rezistati tentatiei.
Puteti lasa un comentariu in sectiunea de mai jos cu experienta pe care ati avuto. 😀

sursa
 
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani