Windows 10 functioneaza si pe telefoane cu 512mb RAM 43

Windows 10 functioneaza si pe telefoane cu 512mb RAM

Windows 10 functioneaza si pe telefoane cu 512mb RAM

Windows 10 functioneaza si pe telefoane cu 512mb RAM conform Joe Belfiore

Windows 10 este unul din cele mai asteptate sisteme de operare atat pe mobil cat si pe PC.
OS-ul promite o experienta a utilizatorului omogena, familiara dar in acelasi timp unica.
Planurile Microsoft cu Windows 10 pe mobil/pc/xbox sunt de a oferi o integrare mai buna a sistemului de operare cu Internet of Things (IOT), suport pentru realitate virtuala, de a adresa problemele existente si de a oferi un sistem de operare universal fie ca este vorba de PC, mobil sau Xbox.
Cu toate aceste functii noi erau multe speculatii in ceea ce privea suportul pentru telefoanele cu hardware
mai modest. Nu stia concret nimeni care sunt modelele prezente cu hardware lowend/middle ce vor suporta Windows 10.
Intrebare ne-a fost raspunsa de vicepresedintele Microsoft Joe Belfiore. Acesta a postat pe Twitter ca Windows 10 este testat pe telefoanele cu 512mb RAM incluzand si modelul Lumia 520, doar unele functii nu vor fi implementate datorita limitarilor.

Asta este interensant din mai mult puncte de vedere. Nu numai pentru cei care au un Lumia 520 ci si pentru telefoanele care urmeaza a fi lansate. Daca Microsoft a integrat suportul pentru 512mb este probabil ca in 2015 sa vedem mai multe telefoane de buget redus? Asta ar fi o speculatie de a mea, desi am observat ca asta ar fi trandul si cu sistemul de operare Android pe anul 2015.
Cand va fi lansat Windows 10 pentru Lumia 520 ne vom putea face o ideea despre performanta telefonului, abia atunci putem spune concret daca are sens Windows 10 pe telefoane de buget.
Like and share ! 😀
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles