Note 4 si Note 3 primesc update la Lollipop in Europa 43

Note 4 si Note 3 primesc update la Lollipop in Europa

Note 4 si Note 3 primesc update la Lollipop in Europa 44
Foto: Androidauthority

Samsung Galaxy Note SM-N910F primeste update Over the Air in Europa la Android Lollipop. Dispozitivul a venit din fabrica cu Android KitKat si urma sa fie updatat la Lollipop in luna Ianuarie. Update-ul a intarziat datorita unor probleme ce le-au intampinat cei de la Samsung cu noua distributie a sistemului de operare.
Acesta cauza probleme de compatibilitate cu Gear VR si nu a putut fi lansat catre consumatorul in stadiul acela. Insa odata cu lansarea pe Note 4 a Android 5.0 Lollipop si Note 3 N9005 LTE primeste update la Lollipop.
Update-ul pe Note 3 a fost lansat in acelasi timp cu Note 4 in asa fel sa nu se starneasca discutii referitoare la faptul ca: modelele mai vechi primesc update si cele noi nu.
Cat despre ce aduce in plus Android 5.0 Lollipop cred ca stiti deja. Modificarile de sistem a telefoanelor Samsung sunt in mare masura universale, exceptand functiile in plus ca S-Pen de pe Note.
Acum trebuie sa vedem ce au de spus utilizatorii telefoanelor dupa ce fac update-ul cum vor performa dispozitivele.
Update-urile le puteti descarca de aici: N9005 si SM-N910F si le instalati cu ODIN
sursa
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles