Android Lollipop este mai stabil ca iOS 8

Android Lollipop este mai stabil ca iOS 8

Android Lollipop este mai stabil ca iOS 8 146
Android 5.0 este o idee mai recent ca iOS 8 insa aduce un sir de modificari substantiale fata de update-ul Apple.
Android-ul 4.0 JellyBean a redefinit interfata sistemului de operare, acesta urmand sa se pastreze in mare parte pana la versiunea 4.4.4 a sistemului. Odata cu Android 5.0 Google a prezentat publicului larg noua lor viziune a OS-ului open source. Insa design-ul este doar una din micile imbunatatiri ce au fost facute Androidului. Android 5.0 aduce imbunatariri la performanta, autonomie a bateriei si securitate.
Conform raportului Criterism Androidul are o rata de erori de 2% in timp ce iOS8 una de 2.2%. 0.2% ai spune ca nu sunt multe insa trebuie sa iei in calcul faptul ca numai cat muti un widget pe ecran telefonul face cateva zeci de calcule deci asta probabil cu timpul sa creasca si sa afecteze experienta .
In timp ce iOS8 este prezentat pe majoritatea dispozitivelor Apple suportate, nu acelasi lucru se poate spune despre Android 5.0.
In momentul de fata Android Lollipop este pe sub 5% din dispozitive dar cu cat progreseaza anul procentul va creste exponential.
 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani