A aparut primul teaser pentru Samsung Galaxy S6 31

A aparut primul teaser pentru Samsung Galaxy S6

galaxy s6
Samsung Galaxy S6 urmeaza sa fie prezentat pe data de 1 martie 2015 la evenimentul Unpacked.
Dispozitivul se presupune a avea un procesor Exynos 7420, 3GB de ram, display de 5”-5.2” si o camera de 20MP cu stabilizare.
Ce este unic la Galaxy S6 e carcasa si designu-ul. Samsung anuntase anul trecut ca viitorul cap de serie va avea un design unic fata de modelele trecute Galaxy. Carcasa modelului va fi din aluminiu ca cea a lui Note 4 numai ca nu doar marginile sunt metalice ci telefonul integral.
In clipul ce Samsung l-a postat pe Twitter atentia ne este centrata asupra camerei dispozitivului. Ce trebuie sa intelegem din spot este ca: senzorul va fi unul superior fata de cele cu care ne-am obisnuit. Camera pentru modelele Samsung nu a fost niciodata un punct forte dar se pare ca acest lucru se va schimba.
Pe langa detaliile mentionate mai sus nu stim nimic despre camera in sine. Exista o probabilitate ca aceasta sa fie revizuita in totalitate? Nu stiu, momentan trebuie sa speram ca vor aparea mai multe informatii despre Galaxy S6 pana la MWC 2015.


sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani