Moto X 2015 apare in imagini 31

Moto X 2015 apare in imagini

motorola motox

Moto X 2015 apare in imagini inainte de data lansarii

Modelul Moto X este unul din telefoanele mele preferate de cand a fost lansata prima generatie.
Ideea ca poti avea un telefon personalizat, construit dupa bunul plac ma incanta destul de mult.  Motorola au fost primii (din era telefoanelor smart cu Android) care au adus acest fel de personalizare printr-o aplicatie web pusa la dispozitie pe site-ul lor. Apoi a urmat valul cu personalizari si de la alti producatori insa nu a avut acelasi succes pentru ca nu a fost gandit la fel ca tool-ul Motorola.
In fine, am deviat putin de la subiect.
Fiind un nou an ne asteptam la un nou model de telefon, mai exact este vorba de Moto X 2015.
Insa telefonul deja si-a facut aparitia pe internet in cateva imagini inainte de data de lansare oficiala (28 Iulie 2015).

moto x 2015
FOTO: Perú Android

Moto X 2015 arata intr-o oarecare masura la fel cu predecesorul (din punctul meu de vedere cel putin) singurul adaos ar fi flash-ul pentru camera frontala.
motox 2015
FOTO: Perú Android

Diferentele sunt sesizabile cand incepem sa luam in vedere hardware-ul. Procesorul este un Snapdragon 810 cu 4GB de RAM LPDDR4, display de 5,2 ” 2k AMOLED. Camerele sunt de 16MP si respectiv 5MP, memoria interna de 32gb/64gb impreuna cu o baterie respectabila de 3280mAh.
Momentan nu putem confirma nimic, la evenimentul de lansare a telefonului impreuna cu Moto G 2015 o sa ne convingem de aspectul si specificatiile telefonului.
Motorola va tine o conferinta de presa pe data de 28 Iulie.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani