Specificatiile lui Moto X 2015 au aparut pe internet 31

Specificatiile lui Moto X 2015 au aparut pe internet

moto x 2015

Primul leak cu specificatiile lui Moto X 2015 a aparut online.

Moto X este gama de telefoane smart cea mai populara de la Motorola. Primul dispozitiv din serie a fost lansat in anul 2013 si a acaparat destul de bine piata Americana si nu numai cu optiunile de personalizare Moto Maker.
Moto Maker iti ofera posibilitatea (unde este suportat) sa-ti personalizezi telefonul dupa bunul plac si cum pentru multi dintre noi sa ai un telefon cat de cat unic este un aspect important Moto X reprezenta o optiune viabila.
Insa deja este timpul sa vedem ce ne rezerva viitorul in ceea ce priveste viitorul telefon Moto X.
Iar cum luna Mai este tipica scurgerilor de informatii, o parte din specificatiile lui Moto X 2015 au aparut online.
Dupa cum era de asteptat (cel putin din punctul meu de vedere) lista de specificatii este tipica unui varf de gama, mai exact: Display 5,2” AMOLED 2k, Procesor Snapdragon 808, 4 GB de RAM, Camera principala de 16 MP si cea secundara de 5 MP cu o baterie de 3280 mAh si Android 5.1.1.
Ce ma surprinde pe mine mai mult este faptul ca Motorola a optat la o baterie mai mare , bine, aceasta imbunatatire trebuia sa o faca si pe Moto X 2014 dar e ok ca au realizat durata de viata a bateriei este extrem de importanta pentru consumator.
Lucrul care trebuie sa-l mai mentionez inainte sa deveniti total entuziasmati de specificatii: nu este nimic cert in momentul de fata, probabil ca leak-ul sa nu fie de incredere, trebuie sa fim putin sceptici. 😀
Pana nu aveam informatii de la o sursa mai credibila nu pot sa confirm specificatiile posibile ale telefonului.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani