Image default
Stiri Stiri telefoane

Samsung Galaxy S6 Mini specificatii si fotografii

s6 mini

Samsung Galaxy S6 Mini apare in imagini si specificatiile ii sunt divulgate

Samsung si nu numai, mereu lanseaza o varianta Mini a telefonului cap de serie.
Telefoanele din seria „Mini” sunt similare la aspec cu varful de gama insa componentele interne difere in proportie de 80%, asta pentru a permite si celor care nu vor sa dea 2500 lei pe un telefon abia aparut sa se bucure de o parte din experienta la jumatate de pret ( mai mult sau mai putin).
Samsung este unul din producatorii care a oferit variante „Mini” a telefoanelor incepand de la Galaxy S2 si cum Galaxy S6 a fost lansat de cateva luni ar trebui sa apara si versiunea Galaxy S6 Mini cat de curand.
Iar cum sezonul leak-urilor este in voga Galaxy S6 Mini apare in imagini si hardware-ul este detaliat, nici nu va asteptati la asta, deloc! 😀
Specificatiile lui S6 Mini ar fi un ecran de 4,7” AMOLED 720p, procesorul un Snapdragon 808 impreuna cu 2GB de RAM,  camera frontala de 2MP-5MP si una principala de 15MP.

S6 mini
FOTO: Galaxy S6 mini

Carcasa pare sa fie confectionata din aluminiu insa nu stiu daca va adopta exact aceiasi linie de design ca Galaxy S6, posibil sa aiba baterie detasabila? Desi sursa mentioneaza ca spatele din sticla si rama metalica seamana cu cele de pe fratele mai mare.
galaxy s6 mini
FOTO: Galaxy S6 mini

Data lansarii dispozitivului nu se stie exact. Cel mai probabil va fi dezvaluit la IFA 2015.
Pretul si disponibilitatea sunt necunoscute.

sursa

 
 
 
 

Articole inrudite

Android Marshmallow pe Galaxy S5: Un OTA Beta a fost lansat catre mai multe telefoane

Dan Mutu

Google Maps iti va arata gropile din asfalt pentru a evita zonele afectate

Dan Mutu

Dispozitiv ce grabeste recuperarea persoanelor paralizate a fost inventat de 2 eleve

Dan Mutu
Încarc...

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate