Samsung Galaxy S6 Mini specificatii si fotografii 31

Samsung Galaxy S6 Mini specificatii si fotografii

s6 mini

Samsung Galaxy S6 Mini apare in imagini si specificatiile ii sunt divulgate

Samsung si nu numai, mereu lanseaza o varianta Mini a telefonului cap de serie.
Telefoanele din seria „Mini” sunt similare la aspec cu varful de gama insa componentele interne difere in proportie de 80%, asta pentru a permite si celor care nu vor sa dea 2500 lei pe un telefon abia aparut sa se bucure de o parte din experienta la jumatate de pret ( mai mult sau mai putin).
Samsung este unul din producatorii care a oferit variante „Mini” a telefoanelor incepand de la Galaxy S2 si cum Galaxy S6 a fost lansat de cateva luni ar trebui sa apara si versiunea Galaxy S6 Mini cat de curand.
Iar cum sezonul leak-urilor este in voga Galaxy S6 Mini apare in imagini si hardware-ul este detaliat, nici nu va asteptati la asta, deloc! 😀
Specificatiile lui S6 Mini ar fi un ecran de 4,7” AMOLED 720p, procesorul un Snapdragon 808 impreuna cu 2GB de RAM,  camera frontala de 2MP-5MP si una principala de 15MP.

S6 mini
FOTO: Galaxy S6 mini

Carcasa pare sa fie confectionata din aluminiu insa nu stiu daca va adopta exact aceiasi linie de design ca Galaxy S6, posibil sa aiba baterie detasabila? Desi sursa mentioneaza ca spatele din sticla si rama metalica seamana cu cele de pe fratele mai mare.
galaxy s6 mini
FOTO: Galaxy S6 mini

Data lansarii dispozitivului nu se stie exact. Cel mai probabil va fi dezvaluit la IFA 2015.
Pretul si disponibilitatea sunt necunoscute.

sursa

 
 
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani