Imagini OnePlus 2: Telefonul apare pe internet datorita TENAA 31

Imagini OnePlus 2: Telefonul apare pe internet datorita TENAA

imagini oneplus 2

Imagini OnePlus 2: telefonul a fost dezvaluit neoficial de catre TENAA

OnePlus 2 este un dispozitiv extrem de anticipat al companiei Chineze OnePlus. Principalii factori care fac telefonul sa fie asa de ravnit sunt: pretul, calitatea materialelor si suportul oferit de companie.
Predecesorul OnePlus One a intrat pe piata cu un pret de 300$ si specificatiile erau similare unui flagship de 700$ de la companii precum Samsung, Sony si HTC.
OnePlus a reusit sa aduca experienta si accesibilitatea telefonului intr-un mod similar cu gama de telefoane Nexus de la Google.
Iar One Plus 2 nu va fi mai prejos. Are un procesor Snapdragon 810, 4GB de RAM si un senzor de amprente mult mai rapid decat cel al iPhone-ului 6.
Pana in momentul de fata nu aveam nici macar o imagine cu modelul ca sa facem o idee cum arata, dar TENAA a publicat pe site-ul lor inainte de data de lansare planuita de OnePlus cateva fotografii cu telefonul.
[ReflexGallery id=’30’]
In mare parte acesta este similar cu modelul de anul trecut dar pare ca amplasamentul camerei principale a fost mutat putin. In plus se sesizeaza si prezenta unui buton de home (acolo va fi integrat senzorul de amprenta).
OnePlus 2 va mai  avea suport pentru 2 cartele sim si  USB Type C care este un upgrade bine venit pentru un telefon mobil.
Pretul nu se stie momentan desi se preconizeaza ca va fi undeva in jurul sumei de 400$.


Cat despre sistemul de invitatii, nici acesta nu va disparea, eu sper totusi ca vor gasi o modalitate sa fluidizeze achizitiile, anul trecut cu OnePlus One a fost un total calvar.
OnePlus, nu ne dezamagi !

sursa

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani