Imagini OnePlus 2: Telefonul apare pe internet datorita TENAA 31

Imagini OnePlus 2: Telefonul apare pe internet datorita TENAA

imagini oneplus 2

Imagini OnePlus 2: telefonul a fost dezvaluit neoficial de catre TENAA

OnePlus 2 este un dispozitiv extrem de anticipat al companiei Chineze OnePlus. Principalii factori care fac telefonul sa fie asa de ravnit sunt: pretul, calitatea materialelor si suportul oferit de companie.
Predecesorul OnePlus One a intrat pe piata cu un pret de 300$ si specificatiile erau similare unui flagship de 700$ de la companii precum Samsung, Sony si HTC.
OnePlus a reusit sa aduca experienta si accesibilitatea telefonului intr-un mod similar cu gama de telefoane Nexus de la Google.
Iar One Plus 2 nu va fi mai prejos. Are un procesor Snapdragon 810, 4GB de RAM si un senzor de amprente mult mai rapid decat cel al iPhone-ului 6.
Pana in momentul de fata nu aveam nici macar o imagine cu modelul ca sa facem o idee cum arata, dar TENAA a publicat pe site-ul lor inainte de data de lansare planuita de OnePlus cateva fotografii cu telefonul.
[ReflexGallery id=’30’]
In mare parte acesta este similar cu modelul de anul trecut dar pare ca amplasamentul camerei principale a fost mutat putin. In plus se sesizeaza si prezenta unui buton de home (acolo va fi integrat senzorul de amprenta).
OnePlus 2 va mai  avea suport pentru 2 cartele sim si  USB Type C care este un upgrade bine venit pentru un telefon mobil.
Pretul nu se stie momentan desi se preconizeaza ca va fi undeva in jurul sumei de 400$.


Cat despre sistemul de invitatii, nici acesta nu va disparea, eu sper totusi ca vor gasi o modalitate sa fluidizeze achizitiile, anul trecut cu OnePlus One a fost un total calvar.
OnePlus, nu ne dezamagi !

sursa

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles