Recenzie aplicatiei Greenify 31

Recenzie aplicatiei Greenify


Probabil ca ati auzit de Greenify sau ati vazut aplicatia in Play Store sau Amazon Store. Nu sunt aici sa dezbat aceasta probabilitate ci sa va fac familiari cu aplicatia.
Greenify este o aplicatie pentru dispozitivele cu android care hiberneaza la randul ei alte aplicatii care merg in fundal. Suna putin complicat dar nu este. Daca mergi in Setari/Aplicatii si selectezi una din aplicatiile din rubrica Active ai optiunea de Stop. Practic asta face Greenify, da oprire fortata la aplicatiile care consideri ca nu au rostul sa mearga tot timpul. Asta o face total autonom.
 greenify force stop geek chronicles
La ce ar ajuta acest lucru? Pai o performanta mai consistenta a telefonului, avand mai mult ram disponibil. Dar cel mai solid beneficiu este o durata de viata a bateriei mult mai buna.
recenzie greenify geek chronicles
Dupa ce descarcati aplicatia si o accesati acesta este ecranul de intampinare. Apoi apasati butonul sau din meniul din coltul din dreapta sus Greenify Wizard. 
Dupa apare o lista de aplicatii , de aici selectati doar aplicatii de la care nu doriti sa functioneze in fundal mereu, ca unele jocuri de exemplu. Selectati aplicatia si selectati ori din meniu Greenify Now sau butonul verde din colt dreapta jos. 
Asta este tot ! Puteti selecta mai multe deodata fara probleme. Atentie! Aplicatiile selectate se inchid si nu vor mai afisa notificari pana nu sunt deschise din nou !
greenify geek chronicles
In setari mai gasiti optiuni ca: Pastrarea notificarilor, Hibernarea aplicatiilor de sistem si asa mai departe.
Unele extra optiuni sunt disponibile doar la achizitionarea verisunii pro
greenify geek chronicles
Pentru o compatibilitate mai buna si o functionare mai eficiente a aplicatiei este indicat ca telefonul sa fie rootat .

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani