Microsoft Continuum: foloseste telefonul pe post de PC

Microsoft Continuum: foloseste telefonul pe post de PC

microsoft continuum

Microsoft Continuum: in scurt timp vei putea folosi telefonul pe post de PC

Aceasta tehnologie nu este neaparat ceva nou. Ideea in sine este mai veche insa ce i-a lipsit a fost implementarea concepului.
Ubuntu Phone a fost unul dintre dispozitivele ce ar fi trebuit sa-ti transforme telefonul intr-un PC atunci cand este conectat printr-un dock special la un monitor, tastatura si mouse, dar cum Canonical nu a reusit sa convinga publicul larg de utilitatea tehnologiei si proiectul a fost abandonat.
Microsoft pe de alta parte are o alta abordare a ideii. In pincipal conceptul este similar cu cel al Ubuntu Phone, conectezi telefonul la un dock si iti transforma monitorul intr-un pc pentru activitati usoare (browsing, editare de documente), ce este diferit in schimb e faptul ca Microsoft Continuum va fi implementat in toate telefoanele cu Windows ce vor aparea pe viitor. (dupa lansarea Windows 10 din vara).

microsoft continuumParca asta ma face sa consider achizitionarea unui telefon cu Windows pe viitor.

 
Faptul ca va fi incorporata direct in telefoane este un plus enorm si chiar ma incanta sa stiu ca pot folosi telefonul pe post de PC oriunde am acces la acel dock si un monitor.
Consider ca si rata de adoptare va fi una sporita, sunt multe scenarii unde ai putea sa te folosesti de Microsoft Continuum mai ales cand vrei sa fii productiv si esti prins intr-o circumstanta neasteptata unde nu poti ajunge la un laptop sau desktop.
Chiar sunt nerabdator de lansarea Microsoft Continuum si mai ales sa vad primul demo cu tehnologia, acum nu stiu cat va fi de costisitor dock-ul si daca va putea fi folosit cu orice monitor insa…am mai spus-o si ma repet, viitorul suna promitator. 😀

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani