Windows 10 pentru mobil sufara modificari 31

Windows 10 pentru mobil sufara modificari

Windows 10 pentru mobil sufara modificari

Windows 10 pentru mobil sufara modificari insa versiunea finala probabil sa fie diferita

Windows 10 pentru mobil ne-a fost prezentat in mare la conferinta de presa Microsoft ce a avut loc in Ianuarie.
Sistemul de operare aduce imbunatatiri la look, performanta si functiile ce le poate executa.
Varianta oficiala a OS-ului inca nu este lansata, momentan am vazut doar cateva versiuni Alpha si Beta ale acestuia urmand ca in urmatoarele luni sa fie trimis catre telefoanele suportate in varianta OTA.
Pana in momentul de fata nu au mai avarut imagini cu sistemul de operare deci nu stiam cum evolueaza situatia cu acesta, asta pana curand.
Ieri a aparut un screenshot cu home screen-ul ultimului build Windows 10 pe Samsung Ativ S (build: 10070) si sunt schimbari la design se pare.
Live Tiles-urile sunt mai mici acum si mai compacte. Posibil sa apara unele probleme de utilizare atunci cand ecranul este mai mic de 4.5”.
Cu cat ecranul este mai mic cu atat rezolutia este si mai proasta si intervine pixelerea pe langa asta este dificil sa vezi sau accesezi butoanele cand sunt de dimensiuni reduse.
Screenshot-ul a fost facut de pe un Samsung Ativ S cu ecran de 4.8” 720p si parca par inghesuite cu o spatiere destul de redusa intre ele. Pe un telefon cu ecran mai mare situatia ar fi diferita insa in cazul Samsung-ului nu pare prea favorabila.
windows 10 Samsung ativ S
Windows 10 pentru mobil sufera modificari in variantele Beta insa exista o posibilitatea sa nu arate asa cand versiunea finala va fi facuta oficiala, depinde de Microsoft si ce planuri au cu sistemul de operare.

sursa

 
 
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani