HTC One M8 Android 5.1: va fi disponibil din vara

HTC One M8 Android 5.1: va fi disponibil din vara

android 5.1 htc one m8

HTC One M8 Android 5.1 : update-ul va fi disponibil in August

HTC One M8 este unul din cele mai populare telefoane din gama celor de la HTC. Telefonul are specificatii care ar tine piept multor smartphone-uri lansate recent.
Dar realitatea este ca HTC One M8 va avea de suferit pe viitor in materie de update-uri pentru ca prioritatea acum este HTC One M9, asta este metodologia cu care merg toti producatorii de telefoane smart. Odata ce apare noua versiune a telefonul modelele vechi devin din ce in ce mai neglijate.
HTC One M8 tocmai a primit Android 5.0 insa Google deja a lansat Android 5.1.1, cand va fi disponibil pentru telefon?
Conform HTC Uk care au postat pe contul lor de Tweeter, HTC One M8 va avea Android 5.1 undeva prin luna August a acestui an.


Pot spune ca update-ul va ajunge mai rapid pe HTC One M9 fiind capul de serie, insa nu este tarziu nici pentru HTC One M8. In cazul multor alti producatori pentru un update de asa mici dimensiuni uneori dura cate jumatate de an insa HTC vrea sa accelereze lucrurile, ceea ce este bine.

sursa

 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani