Instaleaza Android M pe Nexus 5, 6, 9 si Nexus Player 31

Instaleaza Android M pe Nexus 5, 6, 9 si Nexus Player

android m nexus

Instaleaza Android M pe Nexus 5, 6, 9 si Nexus Player. Versiunea este pentru dezvoltatori.

Android M va fi viitoarea versiune a sistemului de operare mobil. Google tocmai a anuntat la evenimentul I/O ce va aduce nou sistemul de operare si care sunt imbunatatirile.
Succesorul lui Android Lollipop va fi finisat si mai mult iar ideile cu care a fost prezentat initial Android L vor fi rafinate si imbunatatite.
Insa OS-ul mai are cale lunga de strabatut pana va fi lansat oficial pe AOSP si ce te faci daca ai vrea acum sa-l incerci sa vezi de ce este in stare?
Ei bine, se pare ca este o cale de mijloc pusa la dispozitie de catre Google. De ce cale de mijloc? Am sa explic in randurile de mai jos
Daca ai un Nexus 5, 6, 9 sau un Nexus Player poti incerca pe dispozitivul tau ultima versiune a sistemului de operare insa aceasta este una alpha pentru dezvoltatorii de aplicatii.
Fiind o versiune Alpha, sistemul de operare nu este 100% stabil si inevitabil vor aparea probleme in functionarea lui. Pe langa acest aspect legat de problemele de functionalitate trebuie sa mai iei in considerare faptul ca nu toate functiile noi sunt integrate in el, acestea vor veni pe parcurs.
Daca tot esti ferm convins ca vrei sa-l incerci (nici nu era de asteptat altceva) poti descarca imaginile cu Android M pentru Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9 si Nexus Player de AICI.
Pentru a instala Android M pe Nexus urmeaza ACEST tutorial.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani