Urmareste evenimentul Google I/O 2015 LIVE AICI. (VIDEO)

Urmareste evenimentul Google I/O 2015 LIVE AICI. (VIDEO)

google i/o 2015

Urmareste evenimentul Google I/O 2015 LIVE AICI. (VIDEO)

Google I/O 2015 este una din cele mai mari conferinte pentru entuziasti si dezvoltatori de Android. Evenimentul este cu si despre Google dar in special se va baza pe sistemul de operare Android(Android TV, Android Wear, Android pentru masina, Android pentru telefon/tableta).
Conferinta va avea loc in San Francisco in Centrul Moscone VEST pe data de 28 MAI-29MAI si va incepe undeva la ora 7:00 PM ora Romaniei.
Accesul la evenimentul Google I/O 2015 se face pe baza de invitatie sau bilet cumparat insa este tinut si un live stream ca sa poti urmari evenimentul din orice colt al planetei. 😀

GOOGLE I/O 2015 LIVE

La conferinta se va discuta despre viitoarea versiune Android care posibil sa se numeasca Android M, securitatea sistemului de operare, Design, Android Auto, Android Wear plus multe altele.
Cum este un eveniment dedicat dezvoltatorilor de aplicatii sa te astepti la un moment dat ca prezentarile sa devina destul de tehnice.
Inca mai citesti?
Daca este interesat ca sa vezi intreg programul poti da click AICI.
Momentul care il astept eu este prezentarea Android M si cu ce va veni nou. Zvonurile spuneau ca va fi un sistem de operare ce se va axa in special pe memoria RAM si baterie, ramane de vazut.

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani