Facebook Messenger primeste un update major 31

Facebook Messenger primeste un update major

Facebook Messenger primeste un update major

Facebook Messenger primeste un update major. Acum poti trimite animatii si clipuri video din interiorul aplicatiei.

Am mai discutat despre Facebook Messenger. Aplicatia ce ne-a deranjat pe foarte multi la inceput pana ce ne-am obisnuit cu ideea.
Recent aparuse un zvon pe internet ca vei putea trimite bani prietenilor prin intermediul Facebook si asta s-a dovedit adevarat, dar se pare ca nu e tot.
La conferinta de presa Facebook ce a avut loc ieri compania ne-a dezvaluit cum vor sa evolueze functia de chat pe dispozitivele noastre mobile, facand Facebook Messenger o platforma unde dezvoltatorii isi pot integra aplicatii.
Facebook a integrat in Messenger aplicatii care pot fi instalate de tine manual si iti ofera posibilitatea sa extinzi functiile acesteia. De la a trimite gif-uri, clipuri video pana la mesaje audio personalizate, se pare ca asta este doar inceputul. Ca sa alegi o aplicatie dai click pe acele trei puncte de langa inregistrarea vocii si apare o lista, de acolo alegi una, o instalezi si apoi poti trimite animatii amuzante prietenilor. Interesant, nu? (mie personal imi place 😀 )
Facebook Messenger primeste un update major
 
 
Pana la sfarsitul acestui an o sa avem un intreg magazin online in interiorul Facebook Messenger, cine s-a gandit ca asta este planul Facebook?
Dupa ce am instalat ultimul update pot mentiona ca Messenger-ul se misca o idee mai rapid, sper sa nu fie din princina instalarii proaspete.
Eu sunt curios unde va ajunge aceasta integrare, ce aplicatii o sa poti instala pe viitor in Facebook Messenger? Eu cred ca WhatsUp este una din ele. Insa nu stiu exact cum va functiona asta, vei instala WhatsUp ca sa faci ce?
Ideea este ca chat ai deja prin intermediul Facebook dar ai si in WhatsUp, e un fel de Inception numai cu programe de socializare :)). Probabil o sa ai posibilitatea sa faci apeluri cu WhatsUp vocale si video cu un contact care il ai in ambele aplicatii, in fine, cine stie.
Intrati in Play Store si respectiv AppStore pentru a le descarca.

sursa

 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles