Posibile fotografii cu HTC E9 apar online 31

Posibile fotografii cu HTC E9 apar online

fotografii cu HTC E9 apar online

Cateva fotografii cu HTC E9 apar online, modelul posibil sa fie adresat doar Chinei

HTC E9 este fratele mai mic a lui HTC One M9, diferentele intre cele doua modele tin de materialele din care sunt construite si o parte din componentele hardware.
Noul dispozitiv de la HTC si-a facut aparitia la TENAA in urma cu cateva saptamani si acum avem fotografii mai clare cu dispozitivul.
Acesta conform sursei telefonul are o carcasa de plastic si pastreaza o parte din elementele de design ale lui HTC One M9.
Specificatiile HTC E9 sunt urmatoarele: display de 5.5” cu o rezolutie 2k, 3GB de RAM, procesor MediaTek MT6795, 32GB memorie interna si Android 5.0 Lollipop ca sistem de operare.
Data de lansare a telefonului este preconizata sa fie undeva prin luna Aprilie.
Disponibilitatea modelului posibil sa fie limitata doar la China, dar aceasta este o speculatie momentan.
Insa daca este sa luam in considerare cipul MTK care se afla in dispozitiv, posibilitatea este destul de mare sa nu suporte frecventele GSM din Vest.
HTC are programat un eveniment pe data de 8 Aprilie unde va lansa HTC One M9+ pentru piata Chineza, tot la acest eveniment este posibil sa fie facut oficial si HTC E9.
Pana atunci, am atasat mai jos o galerie foto cu telefonu.
[ReflexGallery id=’22’]

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles