Instalare Facebook Lite Gratis

Facebook Lite: aplicatia pentru Facebook de 1MB

Facebook Lite este aplicatia de 1MB care iti permite sa fii conectat cu prietenii din social media

facebook lite

Pentru unii din noi este esential un smartphone. Fie ca mai citesti sau scrii un email, lecturezi un ebook ori stai pe social media telefonul smart a devenit un accesoriu indispensabil .
Insa nu toti avem telefoane de 1400-2000lei, cu quad-core, 6GB de ram si conexiuni 4G.
Ce te faci daca ai un telefon de generatie mai veche, ecran mic, procesor cu maxim 4 nuclee, aproape 3GB de ram cu conectivitate doar 3G? Ei bine o sa intampini diferite probleme cu compatibilitatea aplicatiilor.

Aplicatiile se vor inchide brusc ca raman fara RAM, poti experimenta incetiniri si chiar comportament sacadat in anumite situatii.


Desi majoritatea aplicatiilor/jocurilor sunt concepute sa opereze in parametrii optimi pe hardware de ultima generatie, Facebook s-a gandit ca ar fi bine sa-si revizuiasca politica. Asa au lansat Facebook Lite.
Facebook Lite este o aplicatie care iti permite sa fii la curent cu tot ce se petrece pe pagina ta de Facebook intr-un pachet de instalare de sub 1MB.
Interfata Facebook Lite este dupa cum sugereaza numele foarte lite, doar de ce ai nevoie strict. Nu sunt animatii speciale si tranzitii interesante doar functionalitatea de baza a retelei de socializare.
Cam ce poti face pe aplicatia conventionala Facebook poti face si pe Facebook Lite. Spre deosebirea de aplicatia normala, Facebook Lite consuma un numar infim de resurse si functioneaza si pe date 2G.

Insa odata cu aplicatia aceasta se pierd anumite functii de sunt regasite in aplicatia intreaga.

La ce ma refer mai exact? Pai din Facebook Lite nu poti sa faci un Live de exemplu sau sa suni cu video, pe langa asta messengerul integrat are functii de baza (nu poti suna sau trimite fisiere). Bine, posibil sa primeasca un update in viitorul apropiat dar in clipa de fata aceste limitari sunt prezente.


Daca ai un telefon mai vechi cu android si iti dadea batai de cap Facebook-ul, incerca sa o descarci.
Download de pe PlayStore
Download de pe ApkMirror

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles