Facebook iti ajusteaza fotografiile automat 31

Facebook iti ajusteaza fotografiile automat

Cu totii folosim filtrele instagram sau ale editorului din telefon atunci cand uploadam o fotografie. Dorim sa evidentiem anumite detalii sau pur si simplu sa dam un aspect diferit pozei. Facebook a gandit un sistem similar pentru aplicatia de mobil al retelei de socializare, numai ca nu iti ofera control deplin asupra modificarilor pe care poti sa le faci.
Odata cu noul update al aplicatiei, Facebook iti ajusteaza fotografiile automat. Acum in coltul fiecarei fotografii apare o bagheta iar atunci cand este apasata iti ajusteaza fotografiile . Glisand butonul iti modifici luminozitatea, contrastul si unele nivele ale culorii in poza uploadata.
facebook iti ajusteaza fotografiile automat
Daca nu esti 100% convins de modificarile oferite de algoritm poti oricand sa dezactivezi optiunea din setarile aplicatiei.
Update-ul este pe cale sa ajunga la posesorii de dispozitive iOS in zilele ce urmeaza.
sursa: TNW
Ti-a placut stirea? Share it 😀

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani