Elephone P7000: pret modest si specificatii de invidiat 31

Elephone P7000: pret modest si specificatii de invidiat

elephone p7000

Elephone P7000: pret modest si specificatii de invidiat. Concureaza cot la cot cu HTC One M9 si Galaxy S6

In caz ca nu ai auzit de producatorul de telefoane Elephone este oarecum justificat. Compania de origine Chineza este relativ proaspata (fondat in 2006) pe piata dispozitivelor inteligente insa face furori cu produsele sale de calitate si cu pretul mai mult decat decente.
Elephone P7000 este flagship-ul companiei si reflecta asta prin constructia sa si performanta dar nu prin pret.
Dispozitivul se poate pre-comanda acum si are un pret de 930 lei si se va livra dupa 21 Mai.
Specificatiile Elephone P7000 sunt: Display de 5.5” 1080p cu GorillaGlass3, cip MediaTek 6752 64 BITI impreuna cu un Mali-T760 , 3 GB de RAM, 16 GB memorie interna si are suport pentru card MICROSD, camera principala este un Sony IMX 214 de 13 MP in timp ce camera secundara are 5 MP si bateria de 3450mAh.
elephone p7000
Componentele interne pot fi comparate cu telefoanele de top de la HTC sau Samsung in materie de performanta insa acesta costa jumatate cat un Galaxy S6 sau HTC One M9.
Telefonul mai are suport pentru LTE, senzor de amprenta si sa nu uit de carcasa din aluminiu iar cand te uiti iar la pret parca este o oferta prea buna sa fie adevarata.
Smartphone-ul Elephone P7000 va fi disponibil in 3 culori: alb, negru si sampanie. Pretul telefonului dupa aceasta perioada promotionala va fi de 1220 lei. (preturile nu includ transport sau vama)
Mai multe detalii gasiti AICI
 
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani