Viitorul ceas smart Samsung va avea scran circular

Viitorul ceas smart Samsung va avea scran circular

Gear A

Viitorul ceas smart Samsung va avea scran circular si se va numi Gear A

Un ceas smart cu ecran circular nu este ceva nou. Sunt o multitudine de modele de la diferiti producatori, cateva din acestea sunt: Moto 360, LG G Watch Urbane si ceasul celor de la Huawei.
Este evident ca piata este familiarizata cu ele si producatorii acestora cu fiecare model lansat le perfectioneaza in asa fel pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizatorul produsului.
Insa si Samsung vrea sa ia parte la acest trend si au confirmat ca viitorul ceas smart al lor va avea ecran cirular. Samsung a facut public acest anunt odata cu lansarea noului kit pentru dezvoltatori pentru viitoarele ceasuri. Denumirea ceasului smart Samsung cu ecran circular este Gear A (numele de cod Orbis)

Insa oare va avea succes? In ideea ca competitia deja este inaintea companiei Samsung in materie de tehnologie, deja sunt pe cale sa lanseze generatia a2a a produselor, va tine Samsung pasul? (ma refer la ceasurile cu ecran circular). Asta va ramane de vazut desi Samsung lucreaza de ceva timp la acest ceas si au mai fost zvonuri in trecut cum ca gigantul are un ceas cu ecran circular in teste.
Specificatiile lui Gear A posibil sa includa cip-ul Exynos 7420, conectivitate 3G si incarcare wireless. Sistemul de operare al ceasului smart va fi Tyzen.

sursa

 

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani