Telefonul fara margini OPPO apare in imagini (VIDEO) 31

Telefonul fara margini OPPO apare in imagini (VIDEO)

Telefonul fara margini OPPO apare in imagini

Telefonul fara margini OPPO apare in imagini video mult mai clare si credibile.

OPPO deja ne-a obisnuit cu inovatia si gandirea lor in afara cutiei. De la telefoanele cu camera rotativa OPPO N1 si N3 pana la cel foarte subtire OPPO R5, este clar ca intentiile acestora sunt de a ramane relavanti si la curent cu trendurile in materie de design si tehnologie.
Insa acum avem parte de un nou dispozitiv ce se va alatura gamei OPPO, este vorba despre smartphone-ul fara rame laterale la display.
Telefonul a aparut in urma cu cateva saptamani sub radarul jurnalistilor insa nu stiam exact daca este un model de test sau un telefon care urmeaza sa fie lansat. Ulterior s-a confirmat ca nu este un prototip si ca urmeaza sa fie pus in vanzare pe viitor.
Au fost o serie de fotografii si un clip video cu telefonul insa nu erau foarte clare dar acum aveam cateva imagini de rezolutie mare si un clip ce il prezinta detaliat.
[ReflexGallery id=’28’]
Aproape ca nu imi vine sa cred de inovatia si mai ales inventivitatea de care au fost capabili inginerii OPPO, telefonul arata superb, cel putin din punctul meu de vedere. Mai ales iluzia creata de display ca si cum nu ar avea margini este destul de interesanta.
Alte informatii legate de telefonul fara margini la display OPPO nu se stiu, insa te poti uita la clipul de mai jos sa vezi telefonul in toata splendoarea lui.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani