HTC One M8S este varianta de buget a lui One M8

HTC One M8S este varianta de buget a lui One M8

htc one m8s

HTC ONE M8S este disponibil in Anglia la un pret acceptabil, curand si in Romania

HTC tocmai a anuntat in Europa modelul HTC One M8s. In linii mari telefonul arata identic cu HTC One M8 insa are componente interne usor inferioare modelului de top.
Pe langa downgrade-ul la componente acesta primeste si un downgrade la pret, dar o sa vorbim de asta imediat.
HTC One M8S va fi disponibil doar in Europa momentan, nu stiu daca va putea fi achizitionat si in afara continentului. In Romania posibil sa ajunga in cateva saptamani sau zile, asta depinde de HTC mai mult.
Telefonul are acelasi sasiu din metal, memoria ram, suportul pentru MicroSD, acelasi display 1080p si difuzoare Boom Sound. Schimbarile ce le-a suferit sunt in materie de procesor, camera principala, baterie. Procesorul este un Snapdragon 615 64 BITI, camera Ultra Pixel este inlocuita cu un senzor de 13MP dar tot in acelasi format duo-camera iar bateria este de 2850mAh.
htc one m8s
Pretul telefonului pentru Anglia va fi undeva la 2200 lei (380 lire). Pretul lui HTC One M8s o sa varieze in functie de regiunea unde este comercializat.
 

sursa

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani