iOS 8.3 BETA disponibil publicului larg, oarecum 31

iOS 8.3 BETA disponibil publicului larg, oarecum

iOS 8.3 BETA disponibil publicului larg, oarecum 32
iOS 8.2 tocmai a fost anuntat de cei de la Apple odata cu lansarea oficiala Apple Watch si Macbook.
Noul sistem de opera aduce suport pentru Apple Watch, imbunatatiri la performanta si stabilitate plus alte adaosuri.
Insa odata ce iOS 8.2 a iesit din BETA viitoarea versiune iOS 8.3 BETA a devenit disponibila publicului larg, oarecum. De ce zic oarecum? Pai dupa ce te inregistrezi in programul Apple Beta vei primi o invitatie de la companie in ati instala iOS 8.3, deci nu mai depinde de tine de aici.
Apple are anumite motive pentru care a devenit mai selectiv, probabil vrea sa inroleze in programul BETA doar utilizatorii ce utilizeaza telefonul extrem de intens? Nu stiu, doar presupun momentan.
Insa ar avea o oarecare logica. Utilizatorii iOS 8.3 care sunt mai activi, Apple ar putea sa colecteze de pe urma lor mult mai multe informatii referitoare la functionarea sistemului de operare si in felul acesta se depisteaza erorile mai eficient.
Daca nu v-am descurajat puteti sa fa creeati un cont AICI dupa o sa fie solicitat sa faceti un backup la telefon si daca o sa fiti acceptati in program o sa va apara OTA-ul pe telefon.
Ce trebuie sa luati in considerare este este faptul ca acesta versiune a sistemului de operare nu este una stabila, deci probabil sa fie unele probleme de stabilitate insa nu aveti nimic de pierdut. 😀

sursa

 
 
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani